Αθλητικά

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Κράξιμο Γκέρσον σε Αταμάν και καρφί για Σλούκα

Ο Πίνι Γκέρσον σχολίασε τη σειρά της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Εργκίν Αταμάν, ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Πίνι Γκέρσον παραχώρησε συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα “sports.walla.co.il” με αφορμή την σειρά της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό και ενόψει του αποψινού (2/5) τέταρτου αγώνα στο Βελιγράδι (21:45, Novasports Prime) για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο άλλοτε προπονητής της Μακάμπι και του Ολυμπιακού άσκησε κριτική τόσο στον Εργκίν Αταμάν όσο και στον Κώστα Σλούκα.

Όσα δήλωσε ο Γκέρσον:

Για τον Παναθηναϊκό και τον Κώστα Σλούκα:”Έχασε την αυτοπεποίθησή του στο Game 3. Είδα έναν παίκτη 3.5 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτοπεποίθηση. Ο Σλούκας έχει πολλή εμπειρία, αλλά έχει χάσει όλη την αυτοπεποίθηση”.

Για τον Εργκίν Αταμάν και την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού AKTOR για την διαιτησία: “Ο Αταμάν μιλάει περισσότερο από ότι κοουτσάρει. Καταλαβαίνω την πίεση, είναι πιο κοντά στο να κοουτσάρει στην Τουρκία την επόμενη σεζόν από ότι στην Ελλάδα. Το πού θα προπονήσει την νέα σεζόν εξαρτάται από την Μακάμπι.

Δεν θέλω να μπω σε θέματα πολιτικής, επειδή είναι βλακείες. Αυτός (σ.σ ο Αταμάν) και ο Γιαννακόπουλος δημιούργησαν μία ιστορία και για να ασκήσουν πίεση στους διαιτητές, αλλά η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια δεν κάνει την EuroLeague να πάει με το μέρος του.

Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν για προπονητή. Στο Game 3 καθόταν στον πάγκο και αυτό στέλνει άσχημο μήνυμα στους παίκτες. Ο κόουτς πρέπει να είναι πάντα όρθιος και ενεργός, ώστε οι παίκτες να νιώσουν ότι είναι στο πλευρό τους”.

 

To άρθρο Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Κράξιμο Γκέρσον σε Αταμάν και καρφί για Σλούκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button