Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική πικρία του, έβγαλε μια αντίδραση «δε με παίζουνε»

Με ευθείες βολές απάντησε η Ντόρα Μπακόγιαννη κατά του Αντώνη Σαμαρά και τα όσα είπε τη Δευτέρα (1.7.2024) κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς «βγάζει μια πικρία προσωπική. Μια αντίδραση “δε με παίζουνε”».

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί την διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας. 

«Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτά που λέει ο Σαμαράς, εγώ δεν τα ακούω. Έφυγε η Νέα Δημοκρατία από τις αξίες τις επειδή αργούν διαδικαστικά θέματα για τα ακαθάριστα οικόπεδα; Είμαστε με τα καλά μας», συμπλήρωσε.

«Ψέγω τον εαυτό μας για την Παιδεία. Πέρσι οι άνθρωποι ψήφισαν για την κυβέρνησή τους. Ήθελαν να έχουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό. Φέτος, δεν είχαν λόγο, δεν είχαν σκοπό», συνέχισε.

«Οι σταθερές της Ευρώπης δεν είναι πλέον σταθερές, από τη μία η Ουκρανία και από την άλλη η Μέση Ανατολή. Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια περιδίνηση» συμπλήρωσε.

 

 

To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική πικρία του, έβγαλε μια αντίδραση «δε με παίζουνε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button