Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη για ΠΑΣΟΚ: «Αυτό που γίνεται είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο»

Ιδιαίτερα καυστικό ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για το χάος που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο ΠΑΣΟΚ, όπου έχει τεθεί ζήτημα ηγεσίας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ άνοιξαν τον ασκό του αιόλου, με το ένα μετά το άλλο να αμφισβητούν τον αρχηγικό ρόλο του Νίκου Ανδρουλάκη στη «σκιά» του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Με… «δελφινάριο» παρομοίωσε τις τελευταίες εξελίξεις στην Κουμουνδούρου η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έριξε τα «βέλη» της και στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο MEGA το πρωί της Πέμπτης (13.06.24) κι αναφερόνη στα μηνύματα της ευρωκάλπης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ποιό είναι το μήνυμα; Ότι ένα τεράστιος αριθμός Ελλήνων απείχε. Ποσοστιαία απείχαν περισσότεροι νεοδημοκράτες. Απείχαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, απείχαν και από το ΠΑΣΟΚ. Τελικά αυτό το μήνυμα το πήραν όλοι, το διάβασε όμως μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Ευτυχώς για εμάς αυτός που διάβασε το μήνυμα είναι ο πρωθυπουργός».

 

Στη συνέχεια, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην Κεντροαριστερά και στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι «είναι πραγματικά θλιβερό αυτό στην κεντροαριστερά. Εγώ δεν το έχω ξαναζήσει. Έχει πλήρως απομυθοποιηθεί».

Και συνέχισε, περνώντας στα όσα καταιγιστικά καταγράφονται από χθες στην Κουμουνδούρου: «Στα άλλα δύο κόμματα, ο μεν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν πήρε κανένα μήνυμα, το πήρε ένα ατελείωτο δελφινάριο στο οποίο έχω χάσει τον αριθμό, καθώς τα ¾ της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι υποψήφιοι αρχηγοί. Αυτό που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο. Ο δε Κασσελάκης έλαβε το μήνυμα ότι το λάθος του ήταν ότι έδειξε το σπίτι του και ζήτησε συγνώμη. Όλο αυτό μαζί είναι απογοητευτικό».

«Ο κόσμος δεν πίστεψε στις παροχές που έταξαν Ανδρουλάκης και Κασσελάκης γιατί έχει καεί», είπε, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «εμπιστεύονται τον Μητσοτάκη».

To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη για ΠΑΣΟΚ: «Αυτό που γίνεται είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button