Αθλητικά

Ντέρμπι με χίλιους θεατές στην Σούπερ Λίγκα – Ποια είναι τα τρία ματς

Η κυβερνητικές ανακοινώσεις δημιούργησαν σειρά… εγκεφαλικών στις περισσότερες ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκα. Το μέτρο για το 10% της χωρητικότητας των γηπέδων με όριο τους 1.000 θεατές ήχησε στα αυτιά τους ως… ανέκδοτο.

Δηλαδή στο Ολυμπιακό Στάδιο των 65.000 θεατών το 10% σημαίνει 6.500 που γίνεται με τα… μαγικά του υπουργού Πλεύρη… χίλια άτομα!

Τα μέτρα,. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα ισχύσουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, αλλά ήδη στο διάστημα αυτό θα έχουν γίνει τρεις αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα με ισάριθμα ντέρμπι.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (16η αγωνιστική)
Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ παίζουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός (17η αγωνιστική)
Κυριακή 16 Ιανουαρίου στο Ν.Φάληρο γίνεται το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (18η αγωνιστική)
Οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχουν διαθέσει χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας στους οπαδούς τους. Πως θα επιλέξουν τους χίλιους που θα έχουν δικαίωμα εισόδου; Τι θα γίνει εάν κάποιοι από τους κατόχους τους κινηθούν δικαστικά διεκδικώντας αποζημιώσεις;

Ο υπουργός Πλεύρης, ως νομικός προφανώς θα έχει να δώσει κάποια απάντηση. Εκτός κι αν ρίξει το μπαλάκι στον συναγωνιστή του Άδωνι Γεωργιάδη που είναι υπεύθυνος για τις επιχειρήσεις.

Υπάρχει φυσικά και το τρίτο σενάριο, να ρίξουν αμφότεροι μπαλάκι στον αρμόδιο υφυπουργό τον πανταχού παρόντα, αλλά απόντα από τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις Λευτέρη Αυγενάκη.

«Με τον τοίχο μιλάμε καλύτερα» είχε πει ποδοσφαιρικός παράγοντας για τον υφυπουργό του Αθλητισμού.

Πολλές ΠΑΕ σκέφτονται να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από την πολιτεία για τα διαφυγόντα κέρδη από τη ζημιά που υφίστανται.

Λογικό. Που μπορεί να κολλήσει covid-19 ένας φίλαθλος; Στο γήπεδο ή στο μετρό, τον ηλεκτρικό ή το λεωφορείο που θα χρειαστεί να πάρει πηγαίνοντας στο γήπεδο;

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button