Αθλητικά

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Κράξιμο από Μούτου – «Έχει ταλέντο αλλά όχι μυαλό, χαοτική η εξωγηπεδική του ζωή»

Ο πρώην προπονητής της Κλουζ, Άντριαν Μούτου, τα έχωσε στον Παναγιώτη Ταχτσίδη με δηλώσεις του σε ρουμανικό Μέσο.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της Κλουζ, Αντριάν Μούτου.

Ο Ρουμάνος έκραξε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για τη συμπεριφορά του και την εξωγηπεδική ζωή του με αφορμή την κοινή τους παρουσία στην Κλουζ καθώς και τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί παρουσίας του Ταχτσίδη σε μια συναυλία του Νίκου Βέρτη.

«Είναι άτακτος, έχει χάσει το μυαλό του. Όταν τσακώνεσαι με κάποιον που είναι άτακτος, γίνεσαι και εσύ το ίδιο. Έχει μια χαοτική εξωγηπεδική ζωή. Φταίει και η ομάδα για αυτό επειδή γνώριζε καλά. Το είπα στους ανθρώπους και μου έδειξαν ασέβεια. Είμαι θρύλος. Είμαι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ρουμανίας. Εκείνοι φταίνε επειδή προσπάθησαν να το καλύψουν», δήλωσε ο Μούτου στο Prima Sport1.

«Ξέρω καλά τι έκανε έξω από το γήπεδο και ντρέπομαι πραγματικά. Ξέρουν και εκείνοι καλά. Έχουν γίνει κάποια πράγματα για τα οποία ντρέπομαι πολύ. Έχει ταλέντο αλλά όχι μυαλό. Δεν συγκεντρώνεται στο ποδόσφαιρο. Έχει προβλήματα με τη σύζυγο του και βρίσκεται κοντά στο διαζύγιο. Δεν θα μείνει στη Ρουμανία», πρόσθεσε ο 45χρονος Ρουμάνος προπονητής για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

To άρθρο Παναγιώτης Ταχτσίδης: Κράξιμο από Μούτου – «Έχει ταλέντο αλλά όχι μυαλό, χαοτική η εξωγηπεδική του ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button