Τεχνολογία

Public: Υπηρεσία «Τα πάντα Άτοκα» που στηρίζει καταναλωτές εν μέσω πληθωρισμού

Σε μια εποχή όπου οι τιμές αυξάνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Public ανατρέπουν τα δεδομένα της αγοράς, προσφέροντας άτοκα και χωρίς κάρτα όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας.

Με επίκεντρο τον πελάτη, αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νοικοκυριό σήμερα και δεσμεύονται να διατηρήσουν τα προϊόντα τους προσιτά μέσα από τις ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμών.

«Όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τις επιπτώσεις από τον πληθωρισμό αλλάζοντας τον τρόπο που επιλέγουμε και αγοράζουμε προϊόντα. Το να αποκτήσει μία οικογένεια ή ένα νέο ζευγάρι μία οικιακή συσκευή δεν είναι πολυτέλεια. Μπαίνουμε δυναμικά στη μάχη κατά του πληθωρισμού, απορροφώντας τους τόκους και προσφέρουμε όλα τα προϊόντα Άτοκα χωρίς κάρτα. Με το πρόγραμμα “Άτοκα”, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με άνεση και ευελιξία. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους καταναλωτές, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες» δήλωσε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος Public Group.

Τα Public αναγνωρίζουν την αξία που έχει στις ημέρες μας η προσιτότητα και επιδιώκουν να δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν. Για παράδειγμα, αν ένα ψυγείο ή τηλεόραση 65’’ κοστίζει 600€ και ένας πελάτης επιλέξει την υπηρεσία “Άτοκα” με 24 δόσεις εξοικονομεί 100€ ενώ με επιλογή 36 δόσεων η εξοικονόμηση αγγίζει τα 150€. Παράλληλα, επιδιώκουν να “επενδύσουν” στη χαρά που φέρνουν οι αγορές σε όλη την οικογένεια που όχι μόνον διευκολύνουν, αλλά και ζωντανεύουν την καθημερινότητα. Γιατί πιστεύουν ότι τώρα, περισσότερα από ποτέ, το χρειάζονται για να δημιουργούν στιγμές ψυχαγωγίας.

Η πρωτοβουλία αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που οι καταναλωτές μπορούν μόνο στα Public να ανακαλύψουν, από smartphones, laptops και τηλεοράσεις έως μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, καθώς και είδη ψυχαγωγίας. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις άτοκες δόσεις σε φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα «Public + home» αλλά και στο public.gr.

To άρθρο Public: Υπηρεσία «Τα πάντα Άτοκα» που στηρίζει καταναλωτές εν μέσω πληθωρισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button