Πολιτική

«Η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία» είπε ο Κασσελάκης – Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του

«Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρεμιέρα της Άννας Δρούζα στο Open.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχτηκε στην πρώτη της εκπομπή στο Open η Άννα Δρούζα.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άνοιξε την καρδιά του, αποκαλύπτοντας ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο μέσα από προσωπικές αφηγήσεις.

«Η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει. Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει στιγματίσει», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε:

«Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία αποκάλυψε τις συμβουλές που έχει δώσει στον γιο της και τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα παρότι είχε ξεκινήσει να δημιουργεί μία καλή ζωή στις ΗΠΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να πάει κόντρα στα στερεότυπα.

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή», αποκάλυψε στη συνέχεια ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

To άρθρο «Η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία» είπε ο Κασσελάκης – Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button