lifestyle

Μαντώ: Τέτοια κοινωνικά θέματα δεν συζητήσαμε ποτέ με την Sertab

«Ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα», λέει η Μαντώ για την Sertab.

Η Μαντώ βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με την Sertab Erener.

«Η συνεργασία μου με την Sertab ήταν τέλεια. Είχαμε μιλήσει τότε με την Sertab στη Eurovision, αλλά η συνεργασία μας έγινε στην Ελλάδα, εδώ ηχογραφήσαμε», είπε αρχικά η Μαντώ.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχουν σχολιάσει πολύ την αλλαγή στο πρόσωπό της, ότι δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που ήταν παλιά.

Ήταν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Ήταν τότε κάποια θέματα που δεν ήθελε να αγγίξει σε συνεντεύξεις της, όπως για τη θέση της γυναίκας στην Τουρκία. Σου είχε πει ποτέ κάτι;».

Η Μαντώ απάντησε: «Τέτοια κοινωνικά θέματα δεν συζητήσαμε ποτέ με την Sertab, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο λόγος ήταν γιατί είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Τότε που είχε κερδίσει στη Eurovision, είχε έρθει στην Ελλάδα και την είχα φιλοξενήσει στο πρωινό, της είχα κάνει συνέντευξη.

Ο όρος ήταν ότι δεν θα μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό το κομμάτι, για τις γυναίκες στην Τουρκία. Το είχε βάλει σαν όρο».

To άρθρο Μαντώ: Τέτοια κοινωνικά θέματα δεν συζητήσαμε ποτέ με την Sertab δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button