Πολιτική

ΝΔ για το «Πόθεν Έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη: Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν

Η ΝΔ επανέρχεται στο θέμα του «Πόθεν Έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και όπως αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός «οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν».

Στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με τα «Πόθεν Έσχες».

“Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ.Ρωμανός κατηγόρησε τον κ.Κασσελάκη για “θράσος” και “συκοφαντίες” επισημαίνοντας: “Δεν έχει νόημα να αναλωθούμε για μια ακόμα φορά στο να απαντάμε στην χιλιοπαιγμένη κασέτα με τη λάσπη, τα ψέματα και τα λεφτόδεντρα 2.0 που αναπαρήγαγε απόψε ο κ. Κασσελάκης, σε μια ακόμα δημόσια επίδειξη τοξικότητας και άγνοιας!”

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημείωσε επίσης: “Θέλει όμως πολύ θράσος να συκοφαντεί πολιτικούς του αντιπάλους, των οποίων το πόθεν έσχες έχει ελεγχθεί 20 φορές, κατηγορώντας τους για αδιαφάνεια, όταν ο ίδιος συνεχίζει να μη δίνει το δικό του πόθεν έσχες στη δημοσιότητα!”.

Και κατέληξε λέγοντας:”Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό”.

To άρθρο ΝΔ για το «Πόθεν Έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη: Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button