lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν απέκτησα τα παιδιά μου

Για τα δυο της παιδιά μίλησε η Ναόμι Κάμπελ και εξήγησε πως η πιο περήφανη στιγμή της ζωή της ήταν όταν τα απέκτησε. 

Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στην διάσημη εκπομπή του ITV «Loose Women» και μίλησε για την πιο περήφανη στιγμή της: «Σίγουρα το να γίνω μητέρα, χωρίς αμφιβολία», είπε χαρακτηριστικά στην Τζούντι Λαβ (Judi Love).

Σημειώνεται ότι το Μάιο του 2021 η Βρετανίδα καλλονή αιφνιδίασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα αποκτώντας ένα κοριτσάκι με το οποίο μοιράστηκε το εξώφυλλο της Vogue. Δύο χρόνια αργότερα καλωσόρισε το δεύτερο μωρό της και το ανακοίνωσε με μία τρυφερή φωτογραφία των τριών τους στο Ιnstagram. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους.

Η Κάμπελ μιλώντας πρόσφατα στους Times επιβεβαίωσε ότι τα απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας και πρόσθεσε: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον». Εξήγησε ότι δεν έψαχνε ποτέ πατέρα για τα παιδιά της και ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «μια ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Ως ένα από τα κορυφαία supermodels στην ιστορία της μόδας η Κάμπελ ξεκίνησε την εντυπωσιακή της καριέρα σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ωστόσο παραδέχεται ότι δεν θα ήθελε τα παιδιά της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Στην ερώτηση της Τζούντι Λαβ ποιος είχε την μεγαλύτερη επιρροή στην θρυλική της καριέρα σημείωσε: «Ο Gianni [Versace] και ο Karl [Lagerfeld]. Ήταν ο καθένας δάσκαλος με τον τρόπο του».

Και καταλήγει λέγοντας: «o Alexander McQueen, ήταν επίσης πολύ καλός φίλος. Η φιλία και η υποστήριξή του ήταν αστείρευτη».

To άρθρο Ναόμι Κάμπελ: Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν απέκτησα τα παιδιά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button