lifestyle

Νατάσα Μποφίλιου: Aπαλλάχτηκα από τα δεσμά όταν κατάλαβα τι θέλω στη ζωή μου

«Στο σχολείο δεν ξέρω αν ήμουν δημοφιλής αλλά ήμουν λίγο ανατρεπτική και ασυμβίβαστη» ομολογεί η Νατάσα Μποφίλιου.

Για τα στερεότυπα που συνάντησε από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής αλλά και την περιθωριοποίηση που βίωσε στο σχολείο μίλησε η Νατάσα Μποφίλιου, το μεσημέρι του Σαββάτου (08.06.2024), όταν και βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

«Όλοι έχουμε δεσμά. Εγώ είχα πάρα πολλούς ανθρώπους στο κεφάλι μου σαν πρότυπα που ήθελα να υπηρετήσω την αξία από την οποία εμπνεύστηκα. Οπότε η αξία αυτών των ανθρώπων υπήρχε για πολλά χρόνια στο κεφάλι μου ως “κοίτα που θες να πας”, “μη γίνεις ποτέ αυτό”, “να πηγαίνεις πάντα προς αυτό” και αυτό παρότι με βοήθησε να βρω τον δρόμο μου, ήταν για πολλά χρόνια περιοριστικό» εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Νομίζω ότι απαλλάχτηκα πλήρως από αυτά τα δεσμά όταν κατάλαβα ακριβώς τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Είδα ότι αυτό που θέλω πραγματικά να είμαι στη ζωή μου είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος, να πιστεύει, να αγωνίζεται και να μιλάει για αυτό. Αυτή νομίζω πως είναι η ενηλικίωση του κάθε ανθρώπου».

   

«Στο σχολείο δεν ξέρω αν ήμουν δημοφιλής αλλά ήμουν λίγο ανατρεπτική και ασυμβίβαστη. Ήμουν ένα παιδί όμως που η αισθητική μου, αυτά που μου άρεσαν να κάνω, δεν ταίριαζαν και δεν κούμπωναν με τις νόρμες και με τα άλλα παιδιά.

Όταν είσαι μικρός, δεν το καταλαβαίνεις αυτό ακριβώς ήταν για μένα μια περιθωριοποίηση. Μπορεί να μην συνέβαινε στη δημόσια εικόνα, αλλά ένιωθα μέσα μου ότι υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν θα βρω κανέναν για να τα μοιραστώ» πρόσθεσε, επίσης, Νατάσα Μποφίλιου.

To άρθρο Νατάσα Μποφίλιου: Aπαλλάχτηκα από τα δεσμά όταν κατάλαβα τι θέλω στη ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button