Πολιτική

Νίκος Φαραντούρης: Η χώρα μας χρειάζεται μία διεκδικητική φωνή στο ευρωκοινοβούλιο

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης.

«Κάθε ζήτημα, μικρό ή μεγάλο της καθημερινότητας, έχει και μία ευρωπαϊκή πτυχή. Δεν υπάρχει ζήτημα που να μην έχει μία οδηγία και κανονισμό από πίσω. Πάμε να αναδείξουμε μέσα από μία συζήτηση ποια είναι η ευρωπαϊκή σφραγίδα», τόνισε αρχικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης.

Παράλληλα, άσκησε κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός «επαναφέρει μία συζήτηση εσωστρεφή και μίζερη» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία καλύτερη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

«Δεν λέμε ψηφίστε μας για να γίνουμε εμείς κυβέρνηση, λέμε έχουμε μία εναλλακτική πρόταση θετική, την καταθέτουμε στο δημόσιο διάλογο», είπε, αναφερόμενος στην ακρίβεια που «χτυπά» τα νοικοκυριά. Για την ακρίβεια ανέφερε πως είναι συγκυριακό φαινόμενο και όχι εξωγενές.

«Η χώρα μας χρειάζεται δυνατή, τεκμηριωμένη και διεκδικητική φωνή στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το να ακολουθάμε σαν ουρά τα κελεύσματα της Γερμανίας και κάθε λόμπι και ελίτ δεν συμφέρει ούτε την Ελλάδα ούτε τον ελληνικό λαό», κατέληξε ο Νίκος Φαραντούρης.

To άρθρο Νίκος Φαραντούρης: Η χώρα μας χρειάζεται μία διεκδικητική φωνή στο ευρωκοινοβούλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button