lifestyle

Κλέλια Ανδριολάτου για τον δεύτερο κύκλο του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, Maestro. Η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε στις πιο όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα στους Παξούς μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το Maestro, που έφτασε στο Nextflix, επιστρέφει με νέα επεισόδια στο πρόγραμμα του MEGA, καθώς την Πέμπτη 16 Μαΐου κάνει πρεμιέρα με τον δεύτερο κύκλο.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε τα συναισθήματα που βίωσε στους Παξούς, εκεί όπου πέρασαν αρκετό χρόνο με τους συντελεστές και συμπρωταγωνιστές για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς.

«Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Από τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί μας. Σε λίγες μέρες θα μοιραστούμε επιτέλους την δουλειά μας. Τον περιμένουμε και εμείς όσο και εσείς. Πάρτε μια γεύση, μια αληθινή γεύση ονείρου», έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου σε μήνυμά της στο Instagram.

To άρθρο Κλέλια Ανδριολάτου για τον δεύτερο κύκλο του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button