Ομορφιά

Νίκος Μουτσινάς για καυγά Καινούργιου–Μικρούτσικου: «Αυτό είναι ένας γάμος που δεν πάει πουθενά»

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Kαινούργιου on air προκάλεσαν κάποια σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τον τηλεοπτικό χρόνο και το πώς διαχειρίστηκαν οι εκπομπές τα πολιτικά πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο.

Η κουβέντα στο πλατό γρήγορα εξελίχθηκε σε καυγά, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε «καρφιά» για την ίδια και τους συνεργάτες της.

Δείτε τον διάλογό τους εδώ.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλε το απόσπασμα στο «Καλό Μεσημεράκι» μένοντας άφωνος με τους δύο παρουσιαστές, ενώ στη συνέχεια έκανε το δικό του καυστικό σχόλιο.

«Αυτοί γιατί είναι όλοι μαζί οι άνθρωποι; Σπάστε τα συμβόλαια, ηρεμήστε πια. Αυτό είναι ένας γάμος που δεν πάει πουθενά. Το καταλαβαίνετε; Αν βγάλετε τις κάμερες, τα φώτα και τον βάλετε σε ένα σπίτι είναι το σόι που μισιέται.

Δεν αντέχουν άλλο. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλη αυτή η κουβέντα. Τελικά είναι Νέα Δημοκρατία η Κατερίνα; Αυτό άφησε να εννοηθεί και πως σίγουρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Κουτσούμπας forever» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button