Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης στο LiveNews: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ήταν καλεσμένος στο LiveNews το απόγευμα της Τρίτης (4/6/24), πέντε ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές…

«Είμαι αισιόδοξος. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το βράδυ των εκλογών θα πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας τη συνέντευξή του στο LiveNews.

Για τις δημοσκοπήσεις

«Εμείς θα είμαστε πολύ πάνω και από τις ευρωπαϊκές και από τις άλλες εκλογές» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας για το αποτέλεσμα που θεωρεί ότι θα φέρει η κάλπη της Κυριακής.

«Η πολιτική του κυρίου Μητσοτάκης δημιουργεί τη μεγαλύτερη αύξηση κερδών εις βάρος της μεσαίας τάξης» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι «κάτι πρέπει να κάνουμε. Η ανάπτυξη δεν είναι κάποιοι να θησαυρίζουν».

«Να σκεφτεί ο πολίτης πώς μεταφράζεται η ψήφος του, για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας για τις Ευρωεκλογές της 9η Ιουνίου, στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο κύριος Κασσελάκης έχει ένα ταλέντο. Εμφανίζει τις υποχρεώσεις του ως παραχωρήσεις. Πήγε στρατό, έκανε σόου. Κάνει πόθεν έσχες, το παρουσιάζει ως παραχώρηση. Όλο αυτό το σόου βοηθάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής. Βάζω στόχο να έχει ο λαός μια προοδευτική δύναμη αξιόπιστη απέναντι στη ΝΔ»…

To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης στο LiveNews: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button