Πολιτική

Νίκος Αναδιώτης: Ποιος είναι ο ευρωβουλευτής του «Νίκη» που έπαιζε στους «Βασιλιάδες» και θεωρεί την «ομοφυλοφιλία αμαρτία»

Τεράστια προσωπική επιτυχία σημείωσε ο ευρωβουλευτής, Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος εξελέγη χτες (09.06.2024) αντιπροσωπεύοντας το ακροδεξιό κόμμα «Νίκη».

Ντόρο είχε προκαλέσει ο γνωστός ηθοποιός όταν είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, ενώ είχε τοποθετηθεί και στο θέμα των αμβλώσεων. Ο Νίκος Αναδιώτης που δεν έχασε ευκαιρία να μιλά για την βαθιά του πίστη, κατάφερε με το «Νίκη» να εκλεχθεί στις Ευρωεκλογές.

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία! Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είχε αναφέρει λίγους μήνες πριν στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα στον ANT1.

Γεννημένος το 1983 στην Αθήνα, και μεγαλωμένος στο Αίγιο, ο γνωστός ηθοποιός σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία, ενώ ξεκίνησε  να σπουδάζει και Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα.

Η επαγγελματική καριέρα

Ο ίδιος εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Βασιλιάδες» του Mega.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Anadiotis (@nikos_anadiotis)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Anadiotis (@nikos_anadiotis)

Ακολούθησαν συνεργασίες με τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Νίκος Αναδιώτης το 2014 βρέθηκε δίπλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην ομάδα του Happy Day η οποία διένυε την πρώτη της εποχή στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

Ακολούθησε η συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Νίκος Αναδιώτης βρισκόταν ανάμεσα στους συνεργάτες της παρουσιάστριας της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» στον Alpha.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τόσο εύκολα κάποιες καταστάσεις μέσα μου. Είχα ξεκινήσει κάτι και όταν ξεκινάω κάτι θέλω να το φέρνω εις πέρας. Είπα στον εαυτό μου θα κάνεις υπομονή, θα προσπαθήσεις για το καλύτερο. Έκανα την υπομονή μου και αυτό έβγαινε και μπορεί να μην έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε στην εκπομπή», δήλωνε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το τέλος της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η προσωπική ζωή και η οικογένεια

Στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σταματοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Anadiotis (@nikos_anadiotis)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Anadioti (@vasilikistamatopoulou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Anadioti (@vasilikistamatopoulou)

Οι δηλώσεις για την ομοφυλοφιλία

Έχοντας βαθιά πίστη στο Θεό, ο γνωστός ηθοποιός – πρώην μοντέλο, σχεδόν σε κάθε του συνέντευξή του αναφέρεται στην πίστη του αλλά και στον χρόνο που περνά κατά τις επισκέψεις του σε Θρησκευτικούς Ναούς και μοναστήρια.

Τους τελευταίους μήνες ο Νίκος Αναδιώτης συζητήθηκε αρκετές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές μετά από δηλώσεις του για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δεν θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν την μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του», δήλωνε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «Γεια σου».

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει, ευθύνονται και αυτοί σε. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε», είχε αναφέρει στο «Happy Day» ο Νίκος Αναδιώτης.

Ακολούθησε η εμφάνιση στο συλλαλητήριο κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Νίκος Αναδιώτης τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» εκεί όπου μίλησε λεπτομερώς για τις τοποθετήσεις του μετά την ψήφιση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τίποτα άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε».

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είχε καταλήξει ο Νίκος Αναδιώτης στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Η στροφή προς την πολιτική και οι Ευρωεκλογές

Ο Νίκος Αναδιώτης, εκτός από επικριτές, βρήκε και υποστηρικτές, αφού μετά τις σημερινής Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο ίδιος εκλέγεται με το κόμμα «Νίκη», έτοιμος για να περάσει στην Ευρωβουλή.

«Στην εποχή που ζούμε, το πιο εύκολο πράγμα είναι να παραμένουμε απαθείς μπροστά στην οθόνη του κινητού και να αδιαφορούμε για τα κοινά. Δυστυχώς, έτσι έχουμε συνηθίσει και έτσι µας έχουν συνηθίσει. Όμως, μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι όταν η κοινωνία µας οδεύει από το κακό στο χειρότερο και τα παιδιά µας διατρέχουν καθημερινά τεράστιους κινδύνους;

Προσωπικά, προσπαθώ να είμαι κοντά στα παιδιά µου και την οικογένειά µου και να τους προστατεύω. Όμως, πρέπει να νοιάζοµαι και για τον κόσμο στον οποίο θα ζήσουν τα παιδιά µου, επειδή δεν θα είμαι δίπλα τους κάθε στιγμή και λεπτό. Ας κάνω όσα µπορώ και τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Θεό. Με αυτή την καλή ανησυχία, βρέθηκα πρόσφατα σε κοινά µονοπάτια αγώνων µε ανθρώπους της «Νίκης». Γνώρισα τον πρόεδρο της «Νίκης», τον κ. Δημήτρη Νατσιό, και αμέσως τον εκτίμησα ιδιαίτερα ως άνθρωπο, ως δάσκαλο και ως οικογενειάρχη.

Ήταν επόμενο να δεχθώ λοιπόν µε μεγάλη χαρά και τιμή την πρόσκλησή του να βοηθήσω για όλα όσα ήδη πιστεύω μέσα από το κίνημα «Νίκη». Με την υποψηφιότητά µου θέλω να συμβάλλω και εγώ στον αγώνα αυτών των ανθρώπων να φέρουν µια πραγματική αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι της πατρίδας µας. Και, απ’ ό,τι έχω δει µε τη μέχρι τώρα παρουσία τους, τα καταφέρνουν πολύ καλά», είχε αναφέρει παλαιότερα σε συνέντευξή του.

To άρθρο Νίκος Αναδιώτης: Ποιος είναι ο ευρωβουλευτής του «Νίκη» που έπαιζε στους «Βασιλιάδες» και θεωρεί την «ομοφυλοφιλία αμαρτία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button