Πολιτική

Νέο «θερμό» επεισόδιο του Στέφανου Κασσελάκη με δημοσιογράφο: «Μ@λ@κας είσαι και φαίνεσαι»

Ακόμα ένα «θερμό επεισόδιο» φαίνεται πως είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα αυτή τη φορά, με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του κόμματός του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, το περιστατικό έγινε το Σάββατο (8/6/24), παραμονή των Ευρωεκλογών δηλαδή, κατά τη διάρκεια της χαλαρής εξόδου που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης κάθισε κοντά στον δημοσιογράφο, εκείνος τον ρώτησε «αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται».

Τότε, σύμφωνα με τα όσα γράφει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κασσελάκης: Είσαι μ@λ@κας.

Δημοσιογράφος: Άντε γ@μήσου ρε φλώρε. Μ@λ@κας είσαι και φαίνεσαι.

Τότε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Στέφανος Κασσελάκης «σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος»…

Πάντως, σύμφωνα με την ανάρτηση του δημοσιογράφου «ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας “γεια σου αριστερόμετρο”»…

Όλα αυτά, την παραμονή των Ευρωεκλογών, στην κατά τα άλλα χαλαρή συνάντηση που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν ΣΥΡΙΖΑ.

 

To άρθρο Νέο «θερμό» επεισόδιο του Στέφανου Κασσελάκη με δημοσιογράφο: «Μ@λ@κας είσαι και φαίνεσαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button