Πολιτική

Νέες «βολές» Μαρινάκη κατά Κασσελάκη: «Είναι σε πανικό – Ξεπέρασε σε τοξικότητα και τον δάσκαλο Πολάκη»

«Βράζει» η εγχώρια πολιτική σκηνή μόλις λίγα 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές, στη «σκιά» του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη και των εταιρειών του στη Νέα Υόρκη. Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παύλος Μαρινάκης, καταλογίζοντας «πανικό» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετρήσαμε 30-35 αναρτήσεις του κ. Κασσελάκη σε μια εβδομάδα, αυτό δείχνει πανικό καθώς ήρθαν και συγκρούστηκαν οι μεγαλοστομίες του με τα στοιχεία. Ας μην επιτιθέμεθα στους δημοσιογράφους και τα μέσα», τόνισε ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (07.06.24).

Και συνέχισε, εξαπολύοντας νέες βολές κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο μαθητής κατάφερε να ξεπεράσει τον δάσκαλο Πολάκη σε χυδαιότητα».

«Εμείς δεν κλείσαμε ποτέ τα μάτια στις δυσκολίες και τα προβλήματα αλλά βλέπω μια αντιπολίτευση που προσπαθεί με ρητορική και μαξιμαλιστικές προτάσεις να επαναφέρει τις αιτήσεις που προκάλεσε την κρίση», είπε.

«Η ρητορική Κασσελάκη ως προς την τοξικότητα και την παροχολογία μας επαναφέρει στις χειρότερες εποχές», πρόσθεσε.

«Κανένας δεν αμφισβήτησε ότι υπάρχουν προβλήματα. Άλλο οι εθνικές εκλογές και άλλο οι ευρωεκλογές. Το 41% δεν είναι αλαζονεία είναι λαϊκή ετυμηγορία που αξιολογείται καθημερινά. Αυτόν τον ένα χρόνο ξέραμε ότι η δεύτερη 4ετια είναι αυτή για να αντιμετωπίσουμε παθογένειες ετών. Το κάναμε με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, το ΕΣΥ, την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης, τη νέα πολιτική στα γήπεδα, τον νέο τρόπο επιλογής διοικήσεων στο Δημόσιο. Η κριτική που ακούμε και θεωρούμε γόνιμη είναι “τρέξτε πιο γρήγορα”», δήλωσε ακόμη ο κ. Μαρινάκης.

Όπως σημείωσε «το βράδυ των εκλογών υπάρχει ένας κίνδυνος: Πρέπει το μήνυμα να είναι πιο καθαρό και να μην δίνει το δικαιώμα στην αντιπολίτευση να λέει ότι δεν θα έχουμε νομιμοποίηση για τα επόμενα βήματα. Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ μας επαναφέρει στη λογική που μας επαναφέρει στη χρεοκοπία».

To άρθρο Νέες «βολές» Μαρινάκη κατά Κασσελάκη: «Είναι σε πανικό – Ξεπέρασε σε τοξικότητα και τον δάσκαλο Πολάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button