Πολιτική

Νέα «καρφιά» Παπανώτα: Έκανα μια δήλωση και αποπέμφθηκα, ο Κασσελάκης πόσες πατάτες έχει κάνει;

Για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας εκτοξεύοντας νέα βέλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «After Dark» στο Open το βράδυ της Παρασκευής (31.5.24), ο Δημήτρης Παπανώτας τονίζοντας ότι από την αρχή είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις επιλογές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος. Γιατί είδα ένα νέο παιδί το οποίο έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό, που έξω είναι αλλιώς τα πράγματα, μου άρεσε αυτός ο νέος αέρας και το γεγονός ότι έξω υπάρχουν αξιοκρατία και άλλα πράγματα, τα οποία λείπουν στην Ελλάδα, και ίσως κάποιος μας τα φέρει επιτέλους εδώ», τόνισε.

Για να σχολιάσει: «Δεν περίμενα όμως ότι αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει ένα κόμμα και μετά θα το παίξει «τα ξέρω όλα και συμφέρω». Δεν τα ξέρει όλα, δεν έχει γνώση των πραγμάτων των πολιτικών».

«Θα έπρεπε να έχει και πίστευα ότι θα είχε ένα επιτελείο ανθρώπων, που θα τον στηρίξει και επικοινωνιακά αλλά και πολύ περισσότερο να τον ενημερώνει για διάφορα πράγματα. Επειδή η γνώση του είναι λιγοστή για πολλά θέματα, πίστευα ότι θα πήγαινε επί κειμένου. Επί κειμένου το οποίο θα έχουν φτιάξει κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα και τις γραμμές του κόμματος και βεβαίως με τη δική του σύμφωνη γνώμη. Πόσες πατάτες έχει κάνει από τότε που ανέλαβε;», υπογράμμισε.

«Δηλαδή είναι τα λάθη το ένα πάνω στο άλλο. Και εντάξει εγώ, ας πούμε, είπα μια δήλωση η οποία παρεξηγήθηκε και αποπέμφθηκα ως εκ τούτου. Αυτός έχει πει 50! Αυτόν ποιος θα τον αποπέμψει;», σημείωσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

 

To άρθρο Νέα «καρφιά» Παπανώτα: Έκανα μια δήλωση και αποπέμφθηκα, ο Κασσελάκης πόσες πατάτες έχει κάνει; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button