Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Μονακό: «Ο γιος του προέδρου της Φενέρ έβριζε παίκτες των Μονεγάσκων» αποκαλύπτουν στην Τουρκία

Ο γιος του προέδρου της Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως… πρωτοστάτησε στη ένταση που υπήρξε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας με την Μονακό, για το game 4 των πλέι οφ της Euroleague.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Κερίμ Ραχμί Κοτς, γιος του μεγιστάνα προέδρου της Φενέρμπαχτσε, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση σε παίκτες της Μονακό, από τα court seats!

Ο Κερίμ Ραχμί Κοτς εμφανίζεται να φωνάζει προς το μέρος των Ντιάλο – Μπλόσομγκεϊμ και στη συνέχεια να μπαίνει στο παρκέ και να χειρονομεί προς τους αθλητές της Μονακό.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η “έκρηξη” του Τζέιμς, τον οποίο τράβηξαν από το σημείο συμπαίκτες και αντίπαλοί, τη στιγμή που άρχισαν να φεύγουν και κάποια αντικείμενα από την εξέδρα.

Θυμίζουμε ότι η άμυνα η Μονακό έκανε την απαραίτητη ζημιά (62-65) και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε, στέλνοντας την πίσω στο Πριγκιπάτο, όπου θα κριθεί και η ομάδα που θα προκριθεί στο φάιναλ φορ του Βερολίνου.

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Μονακό: «Ο γιος του προέδρου της Φενέρ έβριζε παίκτες των Μονεγάσκων» αποκαλύπτουν στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button