Οικονομία

Μetlen Energy & Metals το νέο όνομα της Mytilineos

To νέο όνομα της εταιρείας Mytilineos ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Η εταιρεία θα λέγεται Metlen Energy & Metals.

«Η εταιρεία με το όνομα της οικογένειας έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο και είναι έτοιμη να ανοίξει έναν μεγαλύτερο. Πεποίθηση της διοίκησης είναι ότι αυτά τα επίπεδα διεθνούς οικονομικής δραστηριότητας και οι φιλοδοξίες που υπάρχουν, να υπερβαίνουν κατά πολύ το όνομα οποιουδήποτε. Αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα αλλαγής του ονόματος» τόνισε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος πριν γίνει η ανακοίνωση ότι το νέο όνομα είναι Metlen Energy & Metals.

Ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας μίλησε για μια «δύσκολη στιγμή», υπογραμμίζοντας πως «ό,τι όνομα και να διαλέξεις μετά από 115 χρόνια, όσο καλό και αν είναι και με τους καλύτερους συμβούλους, δεν θα είναι σαν το προηγούμενο».

O ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «το υφιστάμενο όνομα είναι σύμβολο της επιτυχίας της εταιρείας σε δύσκολα χρόνια για την Ελλάδα, κάτι για το οποίο και εγώ που φέρω το όνομα και όλοι μας είμαστε υπερήφανοι».

Όπως ανέφερε, «τα νούμερα είναι νούμερα, οι δουλειές είναι δουλειές, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι» και σημείωσε πως «αυτή η εταιρεία είναι σαν τον τρίτο παιδί μου».

«Καταλαβαίνετε όλοι την απόλυτη αποφασιστικότητα και προσήλωση για να πατήσουμε νέες κορυφές που δεν έχει πατήσει ελληνική εταιρεία. Αν είμαστε έτοιμοι για αυτό δεν θα μας σταματήσει τίποτε» τόνισε, αναγνωρίζοντας, πως “η τιμή της μετοχής είναι υψηλή για το ΧΑ , αλλά όχι ιδιαίτερα υψηλή για τα ξένα Χρηματιστήρια».

To άρθρο Μetlen Energy & Metals το νέο όνομα της Mytilineos δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button