Πολιτική

Μωραΐτης και Καρανίκας εναντίον Καρτερού – «Το πραξικόπημα στον ΣΥΡΙΖΑ έχει την υπογραφή ή ανοχή του Τσίπρα»

Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς σήμερα Πέμπτη (4.7.24) διεξάγεται η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, με το κλίμα να έχει οξυνθεί ακόμα περισσότερο μετά και το προσκλητήριο που απηύθυνε ο Θανάσης Καρτερός, με ανάρτησή του, κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Θανάσης Καρτερός, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, με ανάρτησή του καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεσηκωθούν κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Μια ανάρτηση, που όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση στελεχών που στηρίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

«Μην κοροϊδευόμαστε. Όταν μιλάει ο Καρτερός (που του έχω μεγάλο σεβασμό), μιλάει και ο Τσίπρας μαζί. Άρα, για δεύτερη φορά μετά το Συνέδριο, το “πραξικόπημα” έχει την υπογραφή ή ανοχή του. Είναι η πρώτη φορά που πρώην πρόεδρος κόμματος συμπεριφέρεται έτσι στον νυν. Βαθά απογοήτευση», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο  Νίκος Μωραΐτης.

Φωτογραφίζει αλλά δεν κατατανομάζει Καρτερό ο Καρανίκας

Με εκφράσεις όπως «νομενκλατούρα», «ιερές αγελάδες» και «αναχρονιστικά τομέμ» σχολιάζει ο Νίκος Καρανίκας για την ανάρτηση του Θανάση Καρτερού, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Σύμφωνα με τον Νίκο Καρανίκα, τα στελέχη, τα μέλη και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν «απογαλακτιστεί (από τον Αλέξη Τσίπρα) την ημέρα του συνεδρίου όπου ο Τσιπρας πρότεινε επανεκλογή προέδρου και τα μέλη του γύρισαν την πλάτη και στήριξαν την ανασυγκρότηση του κόμματος με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη».

 

To άρθρο Μωραΐτης και Καρανίκας εναντίον Καρτερού – «Το πραξικόπημα στον ΣΥΡΙΖΑ έχει την υπογραφή ή ανοχή του Τσίπρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button