lifestyle

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλά για την αδυναμία που έχει ο ηθοποιός στο εγγόνι του – «Είναι τόσο γλυκός μαζί της»

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ράμερ, αναφέρει ότι παρόλο που ο γνωστός ηθοποιός πάσχει από άνοια, έχει ταλέντο στο να μεγαλώνει κορίτσια και είναι πολύ γλυκός με την εγγονή του. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ράμερ Γουίλις μίλησε για τη μάχη του πατέρα της με τη μετωποκροταφική άνοια, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στη συμπεριφορά του ηθοποιού τον τελευταίο καιρό. Ο Μπρους Γουίλις πέρυσι διαγνώστηκε με αφασία και έκτοτε, τη φροντίδα του έχει αναλάβει η οικογένειά του.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει δυσκολία τόσο στις κινήσεις, όσο και στην ομιλία του, ενώ σύμφωνα με τους συγγενείς του δεν αναγνωρίζει πλέον την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η κόρη του, ο ηθοποιός είναι πολύ στοργικός με την εγγονή του, που ήρθε στη ζωή τον Ιούνιο του 2023.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Today», η Ράμερ δήλωσε: «Είναι τόσο καλός. Πραγματικά, τον είδα λίγο πριν φύγω για τη Νέα Υόρκη και μόλις η Λου άρχισε να περπατάει λίγο, αμέσως πήγε κοντά του. Ήταν τόσο γλυκό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως η εικόνα του με την κόρη της, της θυμίζει τον πατέρα της, όπως ήταν με την ίδια και τις αδερφές της.

«Είναι πολύ όμορφο, γιατί ο μπαμπάς πάντα μεγάλωνε κορίτσια. Είναι σαν να έχει άλλη σχέση με τα κορίτσια, αυτή τη σχέση μπαμπά-κόρης. Είναι τόσο γλυκός μαζί της», είπε για το πρώτο της παιδί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Τόνισε επιπλέον, πόσο σημαντικό είναι για την οικογένειά της να γνωρίζει ο κόσμος τι περνάει ο πατέρας της, καθώς έτσι μπορούν να βοηθηθούν πολλοί άνθρωποι, μαθαίνοντας πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

«Η διαφάνειά μας ως οικογένεια για το τι περνάει, για μένα είναι σημαντική, γιατί μπορεί να έχει κάποιο αντίκτυπό σε μια άλλη οικογένεια που παλεύει με αυτή την ασθένεια. Επίσης, αναζωπυρώνει την ελπίδα ότι ίσως μπορεί να βρεθεί θεραπεία ή λύση σε αυτή την κατάσταση, οπότε είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruce Willis (@brucewillisbw)

Τέλος, ανέφερε πως συχνά τη σταματούν στον δρόμο θαυμαστές του πατέρα της, που ανησυχούν για αυτόν και θέλουν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

«Οι άνθρωποι με σταματούν στον δρόμο ή στο αεροδρόμιο, όπου κι αν είναι κι είναι διστακτικοί να ρωτήσουν διάφορα, γιατί τον αγαπούν πολύ. Αλλά φαίνεται τι αντίκτυπο έχει όλο αυτό πάνω τους. Στέλνουν συνέχεια την αγάπη τους. Η αγάπη αυτή για την οικογένειά μου με κάνει να νιώθω τόσο περήφανη κόρη», είπε κλείνοντας.

To άρθρο Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλά για την αδυναμία που έχει ο ηθοποιός στο εγγόνι του – «Είναι τόσο γλυκός μαζί της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button