Πολιτική

«Μπηχτή» Παπανώτα σε Κασσελάκη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών: «Καλή χώνεψη»

Ένα «καυστικό» πολιτικό σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για και το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ  στις Ευρωεκλογές, αφήνοντας αιχμές για τον τον Στέφανο Κασσελάκη, βρίσκοντας αφορμή από συζήτηση για τους Coldplay.

Το πρωί της Δευτέρας (10.06.2024) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς επέλεξαν να ανοίξουν την εκπομπή φορώντας συλλεκτικά μπλουζάκια των Coldplay, οι οποίοι έδωσαν 2 ανεπανάληπτες συναυλίες το Σαββατοκύριακο. Ο Δημήτρης Παπανώτας, από το πάνελ του «Happy Day» σχολίασε τα δρώμενα αφήνοντας ένα υπονοούμενο για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοσιογράφος παραπέμφθηκε με εντολή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο πολιτικών δηλώσεών του.

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση συγκέντρωσε το ποσοστό 14,7%, πολύ χαμηλό από αυτό που περίμεναν και για το δεύτερο κόμμα του κοινοβουλίου, είπε:

«Αφού επιμένετε στους Coldplay, τον Μητσοτάκη τον ευχαρίστησε εκεί, ο άλλος που έτρεχε, τζάμπα και βερεσέ έτρεχε;».

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στη συνέχεια: «Ε, δεν τον ήξερε για να τον ευχαριστήσει».

«Φαντάσου!», είπε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Εσύ τώρα ψάχνεις αφορμές για να πεις για τον Κασσελάκη, άσε να τα πεις στον Βερύκιο», του είπε η γνωστή παρουσιάστρια θέλοντας να αποφύγει τα σχόλια προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σημείο αυτό Δημήτρης Παπανώτας ακούγεται να λέει: «Δεν έχω να πω τίποτα, καλή χώνεψη!», πετώντας «μπηχτή» για το αποτέλεσμα του κόμματος, του οποίου είχε υπάρξει μέλος.

To άρθρο «Μπηχτή» Παπανώτα σε Κασσελάκη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών: «Καλή χώνεψη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button