lifestyle

The Ritual: Αλ Πατσίνο και Νταν Στίβενς αντιμέτωποι με δαίμονες στη νέα τους ταινία

Ο Αλ Πατσίνο και ο Νταν Στίβενς είναι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας «The Ritual» στην οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν δαίμονες ζώντας ένα…«θρίλερ».

Η νέα παραγωγή, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μίντελ με τίτλο «The Ritual» ακολουθεί δύο ιερείς, με τον έναν να αμφισβητεί την πίστη του  και τον άλλο να αναμετράται με το δύσκολο παρελθόν του Αλ Πατσίνο και Νταν Στίβενς ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας.

Η ταινία αποτυπώνει την ιστορία της Emma Schmidt, μιας Αμερικανίδας της οποίας η δαιμονική κατοχή κορυφώθηκε με οδυνηρούς εξορκισμούς. Η περίπτωσή της παραμένει ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός στην αμερικανική ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης με τον Enrico Natale ενώ την παραγωγή ο Andrew Stevens μαζί με τους Mitchell και Natalie Welch.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Stevens (@thatdanstevens)

Στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών Al Pacino και Dan Stevens, θα είναι οι Ashley Greene και Abigail Cowen. Η εταιρεία XYZ Films απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της ταινίας, με την πρεμιέρα στις αίθουσες να προγραμματίζεται μέσα στο 2025.

To άρθρο The Ritual: Αλ Πατσίνο και Νταν Στίβενς αντιμέτωποι με δαίμονες στη νέα τους ταινία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button