Αθλητικά

Premier League: Ήττα η Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό, θρίαμβος για Τσέλσι

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε 1-0 από την Μπράιτον για την 36η αγωνιστική της Premier League, με το σύνολο του Ουνάι Έμερι να προβληματίζει ιδιαίτερα με την απόδοση του, Θρίαμβος για την Τσέλσι που συνέτριψε 5-0 την Γουέστ Χαμ εντός έδρας.

Άλλη μια ήττα και προβληματική εμφάνιση για την Άστον Βίλα, με τον σύλλογο από το Μπέρμπιγχαμ να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από την αδιάφορη Μπράιτον, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής για την Premier League.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε από τον Ζοάο Πέδρο στο 87΄, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι που αγωνίστηκε με τους βασικούς της ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Συνολικότερα η Μπράιτον ήταν καλύτερη και βάση εικόνας πήρε αυτό που δικαιούταν στην αναμέτρηση, με την Βίλα από την πλευρά της να μην εξασφαλίζει την έξοδο της στο Champions League της επόμενης σεζόν από αυτή την αγωνιστική, έχοντας ωστόσο επτά πόντους περισσότερους από την Τότεναμ.

Στο άλλο παιχνίδι η Τσέλσι δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Γουέστ Χαμ, με τους «μπλε» του Λονδίνου να παίρνουν μια εμφατική νίκη με σκορ 5-0.

Με αυτή της τη νίκη η Τσέλσι έφτασε τους 54 βαθμούς, όσους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις δυο ομάδες να «μάχονται» για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

 

To άρθρο Premier League: Ήττα η Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό, θρίαμβος για Τσέλσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button