lifestyle

Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, δεν ταιριάζαμε»

Για την συμμετοχή του στις ευρωεκλογές και τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση αναφέρθηκε ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Χαρακτήρισε λάθος τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές κι αποκαλύπτει πώς «κλείδωσε» η συνεργασία του με την Άννα Βίσση.
«Ο κόσμος που θα με ψηφίσει, θα το κάνει γιατί είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, έξω από τη πολιτική σκηνή. Για εμένα το πρόβλημα είναι ανθρωπιστικό, διανύουμε μια εποχή που ”βασιλεύουν” οι αριθμοί κι όχι οι άνθρωποι, εγώ πιστεύω στους ανθρώπους», είπε ο Μπάμπης Στόκας σχετικά με την απόφασή του να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας».

Για την τραγωδία στα Τέμπη είπε: «Υπάρχει απόκρυψη και μια απίστευτη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους, είμαι υπέρ των συγγενών των θυμάτων». Ενώ ειδικά για την Μαρία Καρυστιανού σημείωσε «αντιδρά για τον πόνο που έχει μέσα της κι όσων έχασαν τα παιδιά τους, δεν την απασχολεί να μπει στην πολιτική». Και συμπλήρωσε: «εννοείται ότι προσπάθησαν κάποιοι να καπηλευτούν τον αγώνα της, κι αυτό ήταν χυδαίο, ζούμε μια χυδαιότητα».

Σχετικά με τις επαγγελματικές συνεργασίες που έχει κάνει στην καλλιτεχνική του καριέρα σημείωσε ο Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε τίποτα κοινό». Αναφερόμενος στην συ εργασία των Πυξ – Λαξ με τον Βασίλη Καρρά σχολίασε «είχαμε πολλές αντιδράσεις, αλλά κάνουμε πάντα του κεφαλιού μας και αναλάβαμε την ευθύνη της πράξης μας». Και πρόσθεσε: «τότε ψάχναμε έναν λαϊκό τραγουδιστή, να υπάρχει μια αντίθεση ήταν ένα κομμάτι που και ο ίδιος δεν ήθελε να το πει, γιατί δεν είχε μπουζούκια».

«Εγώ ζήτησα στην Άννα Βίσση να συνεργαστούμε, εκείνη αρχικά δεν ήθελε. Μετά όμως το μετάνιωσε. Όταν της είπα ότι θα κάνω το τραγούδι ” Κι όμως δεν τελειώνει” με την Ελεονώρα, τότε αντέδρασε».

Μιλώντας για την Μαρίνα Σάττι και την Eurovision είπε: «Η Μαρίνα Σάττι μου άρεσε πολύ, το τραγούδι ήταν μια χαρά, αν δεν είναι 100% του γούστου μου».

Για τον εαυτό του δήλωσε: «Αντιδρώ πάντα ενστικτωδώς, έχω κάνει περισσότερο κακό στον εαυτό μου, παρά στους άλλους. Η ανυπακοή είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου, αλίμονο μας αν είμαστε μόνο υπάκουοι. Στηρίζω την ανυπακοή ακόμα και στην κόρη μου».

Ο Μπάμπης Στόκας επεσήμανε για την συμμετοχή του στην εκπομπή «X-Factor»: «Δεν πήγαινε κανείς από εμάς του έντεχνους και τους ”ψαγμένους” κουλτουριάρηδες σε εκπομπές όπως αυτή. Σκέφτηκα να το κάνω και πώς αν ήμουν ο εαυτός μου, δεν θα μου έκανε κακό».

To άρθρο Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, δεν ταιριάζαμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button