lifestyle

Μορφούλα Ιακωβίδου: Δεν με ενδιαφέρει πλέον η καψούρα, αλλά ο έρωτας

«Προφανώς, δεν θα πάρεις μια βοήθεια αν έχεις τον Πέτρο Ιακωβίδη αδελφό;», λέει η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Η Μορφούλα Ιακωβίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την καθημερινότητά της, τον έρωτα και την καψούρα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει, λόγω της συγγένειάς με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

«Το τραγούδι “Θα τα σπάσω όλα” είναι πολύ εγώ, είμαι νευρική, αλλά φεύγω από κάπου πριν τα σπάσω όλα.

Δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν Μορφούλα η καψούρα, με ενδιαφέρει ο έρωτας, αλλά στο κομμάτι της συντροφικότητας και της αγάπης», είπε αρχικά η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Η Μορφούλα Ιακωβίδου είπε στη συνέχεια: «Η μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει ειπωθεί για μένα είναι το κομμάτι του αδελφού μου, Πέτρου Ιακωβίδη. Ξέρεις, το ότι “είναι η αδερφή του Πέτρου, για να είναι εκεί την έχει βάλει ο Πέτρος”. Στις αρχές με ενοχλούσε, έλεγα “γιατί το λένε αυτό;”.

Προφανώς, δεν θα πάρεις μια βοήθεια αν έχεις τον Πέτρο Ιακωβίδη αδελφό; Δεν μπορώ να εξηγήσω την αγάπη που έχουμε με τον Πέτρο, είναι το άλλο μου μισό».

  

Κλείνοντας, η Μορφούλα Ιακωβίδου ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ να κάνω δουλειές στο σπίτι, μου αρέσει πάρα πολύ να πλένω μπαλκόνια.

Πεθαίνω να πλένω το αυτοκίνητο μόνη μου το βράδυ, με χαλαρώνει. Στην κουζίνα θα μπω… και θα ξαναβγώ, θα το κάνω γιατί πρέπει, όχι επειδή μου αρέσει».

To άρθρο Μορφούλα Ιακωβίδου: Δεν με ενδιαφέρει πλέον η καψούρα, αλλά ο έρωτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button