lifestyle

Μοντέλο του Only Fans η 25χρονη που «έλουσε» με μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ – Η «άβολη» στιγμή του ακροδεξιού πολιτικού

Μοντέλο του OnlyFans και… υποστηρίκτρια του Τζέρεμι Κόρμπιν δηλώνει η νεαρή που «έλουσε» νωρίτερα με μιλκσέικ τον Nigel Farage, κατά την έξοδo του Βρετανού πολιτικού από τοπική παμπ στο Κλάκτον.

Ο λόγος για την 25χρονη Βικτόρια Τόμας – Μπόουεν, μοντέλο του Only Fans, η οποία πέταξε προς το μέρος του Nigel Farage μιλκσέικ απευθείας στο πρόσωπο του ακροδεξιού Βρετανού πολιτικού.

Ενώ ο Νάιτζελ Φάρατζ έβγαινε από παμπ στο Κλάκτον, συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφάλειάς του, μία γυναίκα τον περίμενε εκεί και πέταξε προς το μέρος του το περιεχόμενο ενός ποτηριού.

Αν και ο ίδιος δεν έδωσε σημασία στο συμβάν και αποχώρησε από το σημείο, σκουπίζοντας απλά τα μάτια του, η 25χρονη συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «DailyMail», η Βικτόρια Τόμας – Μπόουεν δεν είναι άγνωστη στο κοινό. Πρόκειται για διάσημο μοντέλο του OnlyFans, που υποστηρίζει μάλιστα, ανοιχτά τον πολιτικό των Βρετανών Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ένα βίντεο που δείχνει το ρόφημα να εκτοξεύεται στο πρόσωπο του Nigel Farage κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media:

Ποια είναι η Βικτόρια Τόμας – Μπόουεν

Μιλώντας στo BBC, το μοντέλο του Only Fans δήλωσε πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση εντελώς αυθόρμητα. «Το πέταξα, γιατί έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από αυτά που πιστεύω ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άνθρωπος εδώ γύρω. Δεν μας εκπροσωπεί, δεν είναι από εδώ», πρόσθεσε, απαντώντας έτσι στη δήλωση του πολιτικού ότι το Κλάκτον είναι η πιο πατριωτική πόλη της Βρετανίας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V I C T O R I A ???? (@vic.tb)

Πριν λίγες ημέρες, η 25χρονη είχε εκφράσει δημόσια την υποστήριξή της στον Τζέρεμι Κόρμπιν στο Facebook και κάλεσε τους Βρετανούς να μποϊκοτάρουν το Ιωβηλαίο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

To άρθρο Μοντέλο του Only Fans η 25χρονη που «έλουσε» με μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ – Η «άβολη» στιγμή του ακροδεξιού πολιτικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button