Αθλητικά

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Ο Γιάννης Βρούτσης μίλησε στην ΕΡΤ για το νέο αθλητικό νόμο κατά της βίας, με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού να τονίζει πως πλέον οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνία του γηπέδου.

Ο Γιάννης Βρούτσης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο αθλητικό νόμο που έχει τεθεί σε εφαρμογή, καθώς και τη λειτουργία των καμερών εντός των γηπέδων, με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού να αναφέρει χαρακτηριστικά πως πλέον καταγράφονται όλες οι γωνίες, ακόμα και τα αποδυτήρια στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα ο ίδιος στάθηκε και στο τρόπο με τον οποίο ο κόσμος θα μπορεί να προμηθεύετε εισιτήριο και να μπαίνει στο γήπεδο, καθώς πλέον η διαδικασία θα είναι πιο αυστηρή.

Όλα όσα ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης

«Ξεκάθαρη η στάση μας, καμία ανοχή σε αθλητικές παραβατικές συμπεριφορές»

Για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Λυγγερίδη:

«Θα συνεχιστεί μέχρι να ανακαλυφθούν και οι ηθικοί αυτουργοί», ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι με το νέο αθλητικό νόμο υπάρχει ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από ότι υπήρξε τις προηγούμενες δεκαετίες».

«Με τα νέα μέτρα θα δούμε σημαντικές αλλαγές στη νέα αθλητική περίοδο.

Οι ΠΑΕ αρχίζουν να βλέπουν θετικά το νέο νόμο, παρότι στην αρχή υπήρχε ένας προβληματισμός, διότι ο νόμος είναι πολύ αυστηρός και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το νέο σύστημα εισιτηρίων τόνισε πως:

«Σε λειτουργία 100% το νέο σύστημα εισιτηρίων τη νέα περίοδο. Το σύστημα ξεκίνησε να λειτουργεί με το θέμα της ταυτοπροσωπίας για πρώτη φορά φέτος, αλλά δώσαμε και τη δυνατότητα να υπάρχει και το άλλο σύστημα ταυτόχρονα για να μην υπάρχει συνωστισμός του κόσμου τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα έξω από τις θύρες.

Είναι οι πιο σύγχρονες κάμερες σε επίπεδο Ευρώπης.

Οι κάμερες παρακολουθούν με βάση το νόμο κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια, τα οποία μέχρι τώρα υπήρχε κενό και δικαιολογημένα οι διαιτητές και οι παράγοντες των φιλοξενούμενων ομάδων διαμαρτύρονταν».

Τέλος, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ό,τι αυτό που γίνεται με τα εισιτήρια στις ομάδες ποδοσφαίρου θα γίνει από τη νέα αγωνιστική σεζόν και στο μπάσκετ:

«Βλέπετε ό,τι προχωρούμε οργανωμένα, συντονισμένα, κυρίως με αποφασιστικότητα και με δικαιοσύνη».

To άρθρο Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button