Πολιτική

Μητσοτάκης: Μαθητευόμενος μάγος ο Κασσελάκης – Έπρεπε να είχε καταθέσει ήδη πόθεν έσχες – Πρόστυχο να κυνηγάς γυναίκες και παιδιά

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και σε όλους όσοι στοχοποιούν εδώ και χρόνια τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του εξαπέλυσε στη συνέντευξη εφ όλης της ύλης που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τα αμιγώς πολιτικά ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και για την προσωπική του ζωή, για την σχέση του με την σύζυγό του για τον Αλέξη Τσίπρα, για το πόθεν έσχες Κασσελάκη αλλά και οργίστηκε για τα περί συγκάλυψης στα Τέμπη.

Για το 41%

«Το 41% είναι μια κατηγορία που πιστεύω ότι αδικεί τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, πιστεύω ότι το έκαναν επειδή διαχειριστήκαμε κρίσεις καλά, άρα δεν μπορεί να είναι ποσοστό αλαζονείας. Το βράδυ των εκλογών είπα δεν είναι ποσοστό λευκής επιταγής, προσπαθώ να είμαι όσο πιο γειωμένος γίνεται, με βοηθά και η οικογένειά μου σε αυτό. για εμένα αυτή η κατηγορία θεωρώ ότι δεν στέκει. Η προσβολή είναι στους πολιτες που μας ψήφισαν. Δεν το υφαρπάξαμε».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Είναι νέος πολιτικός αρχηγός, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε εθνική κάλπη, η κριτική που είναι πολιτική, δικαίωμά του να πολιτεύεται με όποιο τρόπο θεωρεί, να μην έχει ξεκάθαρο όριο μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Όταν αυτά που τάζουν κοστολογούνται σε 45 δις στην 4ετία έχω υποχρέωση να πω στους πολίτες ότι αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν. Οι πολίτες έχουν πονέσει από τη 10ετή κρίση και το τελευταίο που θέλουν είναι ένα μαθητευόμενο μάγο».

Για πόθεν έσχες

«Δεν θα έπρεπε να είναι αντικείμενο συζήτησης θα έπρεπε να το είχε καταθέσει ήδη. Τα δικά του και του συζύγου του. Η σύζυγός μου κυνηγήθηκε λυσσαλέα από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υπέστη φορολογικό έλεγχο γραμμή γραμμή, τα δικά μου περιουσιακά στοιχεία είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, πολιτεύομαι 20 χρόνια. Ο κ. Κασσελάκης μας λέει ότι είναι ο μόνος έντιμος, ότι έχει καθαρά χέρια, βέβαια το πώς θα καταθέσει κάποιος πόθεν έσχες μέσα από μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη…είδομεν!»

Τσίπρας ή Κασσελάκης

«Ο κ. Τσίπρας ήταν ο βασικός μας πολιτικός αντίπαλος από τότε που εκλέχθηκα στη ΝΔ, δώσαμε σκληρές μάχες, υφολογικά μπορεί να είναι διαφορετικοί, αλλά διακρίνω κοινό νήμα, μεγάλη τοξικότητα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Παρά το ότι το περιτύλιγμα είναι διαφορετικό βλέπω ένα νήμα που τους συνδέει – τα κόμματα οφείλουν να  καταθέτουν κοστολογημένα προγράμματα με βάση νόμο».

«Δεν θα αποδεχόμουν ευρωπαϊκή θέση και να μου προτεινόταν».

Για τα Τέμπη

«Έχω μιλήσει πολλές φορές για το θέμα αυτό, πάντα θα απαντώ, ήταν μια εθνική τραγωδία που μας συγκλόνισε όλους, οφείλουμε στη μνήμη των θυμάτων και τους συγγενείς τους να εξασφαλίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Έχουμε 34 κατηγορούμενους, κάποιοι προφυλακισμένοι, η ελληνική πολιτεία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να διευκολύνει τη δικαιοσύνη. όσοι πιστεύουν ότι υπάρχουν ποινικές πολιτικές ευθύνες να το φέρουν στη βουλή και εμείς είμαστε πρόθυμοι να το συζητήσουμε. Εμείς δεν εργαλειοποιήσαμε τον πόνο των συγγενών ποτέ, πχ στην Τραγωδία του Ματιού – υποχρέωσή μας ότι τα τρένα θα είναι πιο ασφαλή».

Για τα περί συγκάλυψης

«Την ώρα που έπρεπε να ανασύρουμε τους νεκρούς από τα συντρίμμια το μέλημά μας ήταν η συγκάλυψη; Ήταν αμιγώς επιχειρησιακές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή και δείχνει την απελπισία των κομμάτων της αντιπολίτευσης να επανέρχονται σε αυτά, στην εργαλειοποίηση – και εγώ μιλάω συχνά με συγγενείς και εξηγώ την άποψή μου, την αλήθεια όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Με τον κ Πλακιά, δεν έχω μιλήσει μια φορά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

 

Το Tik Tok

«Η δουλειά είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνω και χιούμορ, πιστεύω στο να χτίζει κανείς δημιουργικές ομάδες, πιστεύω ότι διευκολύνει τους άλλους στο να μην σε κρατάνε σε απόσταση και να μην μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Μεγάλο κομμάτι της δουλειάς στο Tik Tok είναι δική μου έμπνευση. 20 χρόνια αντιμετώπιζα το παράδοξο, μου έλεγαν ότι είμαι πιο αυστηρός από κοντά, το Tik Tok μου έδωσε τη δυνατότητα να δείξω πως είμαι πραγματικά όταν μπορώ να φεύγω από τις αρμοδιότητες και το ρόλο του πρωθυπουργού».

 

Πρωτοβουλίες για τον διαδικτυακό εθισμό

«Αυτή τη στιγμή όποιος έχει παιδιά γνωρίζει ότι το μοντέλο λειτουργίας των πλατφορμών είναι να τα κρατήσουν online όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι διαδικτυακός εθισμός. Η Ευρώπη βρέθηκε ήδη στην πρώτη γραμμή στην ρύθμιση θεμάτων τεχνολογίας. Το επόμενο βήμα που είναι η ρύθμιση του AI θα έχει ρυθμιστικές πρωτοβουλίες για να μειωθεί η επίδραση του διαδικτυακού εθισμού. Δεν θα μείνω σιωπηλός. Πολλά πράγματα μπορούμε να κάνουμε. Οι πλατφόρμες σερβίρουν συνέχεια υλικό που θέλουν να δούμε. Μπορεί να περιοριστεί αυτό. Υπάρχουν τρόποι παρέμβασης αλλά πάμε να αναγνωρίσουμε ένα πραγματικό πρόβλημα που έχει σημαντικότατες επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των εφήβων. Θέλω να ηγηθώ αυτής της πρωτοβουλίας. Η Ευρώπη θα είναι στην πρώτη γραμμή».

 

Είναι άτιμο, ανέντιμο, πρόστυχο να κυνηγάς γυναίκες και παιδιά

 Έχω ακούσει τόσα πολλά. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ απ όλα ήταν η ενορχηστρωμένη επίθεση στη σύζυγό μου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Έχει μηνύσει και βουλευτές της αντιπολίτευσης που επιμένουν στην λασπολογία. Είπα ότι θα πάω και μάρτυρας στο δικαστήριο. Εμείς έχουμε τα καλά και τα στραβά. Η οικογένεια που βάζει πλάτη είναι άτιμο, ανέντιμο πρόστυχο να κυνηγάς γυναίκες και παιδιά. Η συζήτηση συνεχίζεται ακάθεκτη και από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πολακισμός με μισογυνισμό fake news συνεχίζεται ακάθεκτα. Περάσαμε δύσκολα και είχε επιπτώσεις και στην ίδια. Είναι σκληρή γυναίκα η Μαρέβα. Έχει κερδίσει χρήματα είναι επιχειρηματίας. Έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη γραμμή γιατί ήξερε ότι πολλά δεν μπορούσε να τα κάνει. Ε όχι να κατηγορείται και να την πυροβολούν έτσι. Γίνεται συστηματικά από το 2016 και τώρα με μεγαλύτερη ένταση».

Πως περνούν τον χρόνο τους

«Μας αρέσει να βγούμε να φάμε οι δυό μας, για εμάς δεν υπάρχει διάκριση δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Ο κόσμος είναι ευγενής και όσοι έρχονται να μου μιλήσουν και να εκφράσουν παράπονα το κάνουν με πολύ κόσμο».

Δείτε όλη την συνέντευξη 

 

Πως αντιμετωπίζει το φλερτ

«Τα αντιμετωπίζω με το απαραίτητο χιούμορ και εγώ και η Μαρέβα. Μας αρέσει να καθόμαστε και σπίτι. Κάνουμε και ποδήλατο μαζί. Περπατάμε μαζί, παίζουμε τέννις, μας αρέσει το βουνό και στους δύο. Μπορεί να τσακωθούμε για μικρά πράγματα. η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο. Είμαι μερικές φορές λίγο ευέξαπτος αλλά πάντα ακούω τι θα πει. Εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα, αλλά να χτυπήσω ξύλο είμαστε πολύ καλά. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία, περνάμε  καλά μαζί και απολαμβάνουμε την παρέα ο ένας του άλλου».

To άρθρο Μητσοτάκης: Μαθητευόμενος μάγος ο Κασσελάκης – Έπρεπε να είχε καταθέσει ήδη πόθεν έσχες – Πρόστυχο να κυνηγάς γυναίκες και παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button