Πολιτική

Μητσοτάκης για Κασσελάκη: «Το τελευταίο που θέλουν οι πολίτες είναι ένα μαθητευόμενο μάγο»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές και σήμερα κορυφώνεται η αντιπαράθεση με αφορμή το πόθεν έσχες ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Για το 41%

«Το 41% είναι μια κατηγορία που πιστεύω ότι αδικεί τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, πιστεύω ότι το έκαναν επειδή διαχειριστήκαμε κρίσεις καλά, άρα δεν μπορεί να είναι ποσοστό αλαζονείας. Το βράδυ των εκλογών είπα δεν είναι ποσοστό λευκής επιταγής, προσπαθώ να είμαι όσο πιο γειωμένος γίνεται, με βοηθά και η οικογένειά μου σε αυτό. για εμένα αυτή η κατηγορία θεωρώ ότι δεν στέκει. Η προσβολή είναι στους πολιτες που μας ψήφισαν. Δεν το υφαρπάξαμε».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Είναι νέος πολιτικός αρχηγός, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε εθνική κάλπη, η κριτική που είναι πολιτική, δικαίωμά του να πολιτεύεται με όποιο τρόπο θεωρεί, να μην έχει ξεκάθαρο όριο μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Όταν αυτά που τάζουν κοστολογούνται σε 45 δις στην 4ετία έχω υποχρέωση να πω στους πολίτες ότι αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν. Οι πολίτες έχουν πονέσει από τη 10ετή κρίση και το τελευταίο που θέλουν είναι ένα μαθητευόμενο μάγο».

Για πόθεν έσχες

«Δεν θα έπρεπε να είναι αντικείμενο συζήτησης θα έπρεπε να το είχε καταθέσει ήδη. Τα δικά του και του συζύγου του. Η σύζυγός μου κυνηγήθηκε λυσσαλέα από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υπέστη φορολογικό έλεγχο γραμμή γραμμή, τα δικά μου περιουσιακά στοιχεία είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, πολιτεύομαι 20 χρόνια. Ο κ. Κασσελάκης μας λέει ότι είναι ο μόνος έντιμος, ότι έχει καθαρά χέρια, βέβαια το πώς θα καταθέσει κάποιος πόθεν έσχες μέσα από μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη…είδομεν!»

 

Δείτε ζωντανά 

 

To άρθρο Μητσοτάκης για Κασσελάκη: «Το τελευταίο που θέλουν οι πολίτες είναι ένα μαθητευόμενο μάγο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button