Πολιτική

Μητσοτάκης από την Πάτρα: Η αντιπολίτευση σας κοροϊδεύει ξεδιάντροπα

Περιοδεία στην δυτική Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στην Πάτρα τόνισε μεταξλυ άλλων ότι οι εκλογές γίνονται εν μέσω προκλήσεων και πρέπει η Ευρώπη να βρει τα πατήματά της. Προειδοποίησε ότι «Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή άκρατων ελλειμμάτων, πλειοδοσίας, λαϊκισμού και λεφτόδεντρων. Προτιμούμε να σας πούμε την αλήθεια παρά να σας κοροϊδέψουμε ξεδιάντροπα όπως κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Σημείωσε ακόμα ότι έχει κουραστεί να ακούει την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για την αλαζονεία του 41% και κάλεσε για μαζική συμμετοχή στις ευρωεκλογές. 

Νωρίτερα μίλησε σε πολίτες στο Αίγιο και είπε μεταξύ άλλων: «Είναι σημαντικό όταν πάω στις Βρυξέλλες να λέω ότι είμαι ο μεγαλύτερος αρχηγός κεντροδεξιού κόμματος. Απευθύνομαι σε όσους ψήφισαν ΝΔ και τους λέω ότι εμείς είμασταν που δώσαμε το εργαλείο της επιστολικής ψήφου και έχετε έως τις 3 Ιουνίου να δώσετε πίσω τον φάκελο. Είμασταν μόνοι μας και σε αυτή την μεταρρύθμιση. Είναι ευχάριστο να μας λένε από το εξωτερικό πόσο ωραία και άρτια ήταν οργανωμένη η επιστολική ψήφος».

Ζήτησε να μην γυρίσουμε πίσω και είπε χαρακτηριστικά: «μιλάω για επιστροφή στο παρελθόν γιατί δεν μιλούν για την Ευρώπη αλλά τάζουν 45 δις στην 4ετια για να θεραπεύσουν κάθε παθογένεια αλλά αυτή η πολιτική μας γυρίζει πίσω στο 2015. Δεν θα γυρίσουμε πίσω στην εποχή της χρεοκοπίας».

To άρθρο Μητσοτάκης από την Πάτρα: Η αντιπολίτευση σας κοροϊδεύει ξεδιάντροπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button