Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Χωρίς κόσμο το Παναθηναϊκός

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό. Από 30 προσκλήσεις θα πάρουν οι δύο ομάδες αλλά και η ΕΠΟ.

Η σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Άρη, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει χωρίς κόσμο στον Βόλο. Συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα θα πάρει από 30 προσκλήσεις, όσες θα πάρει και η ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά 90 άτομα στο Πανθεσσαλικό.

Να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για τις κάμερες από Αρη, Παναθηναϊκό και Δήμο Βόλου ώστε ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο, ωστόσο η πρόταση του ισχυρού άνδρα του Άρη δεν προχώρησε, αφού δεν υπήρχε κατάλληλο χρονικό περιθώριο.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

«Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη», πρόσθεσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button