lifestyle

Μαρίνα Σπανού: Ήταν σχολείο ο δρόμος, είχα την άγνοια που προκαλεί το εφηβικο θράσος 

Ξεκίνησε από μουσικός του δρόμου, πέρασε στα social media και τώρα κατακτά τις μουσικές σκηνές. Η Μαρίνα Σπανού, κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού, ακολουθεί αυτόνομη πορεία και γι’ αυτή μίλησε σήμερα (01.06.2024) στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν πίστευα ποτέ ότι η φωνή μου θα ταξιδέψει σε τόσα μέρη. Με αγχώνει η προσδοκία που δημιουργώ στον εαυτό μου. Δηλαδή ποια θα είναι η επόμενη επιτυχία. Αλλά δεν θέλω να αλλάξει γιατί μου αρέσει που με εκπλήσσει όλο αυτό», είπε αρχικά η Μαρίνα Σπανού.

Τα social media, είπε, «είναι τρομερό εργαλείο και είναι και κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι η γενιά μας αυτή. Δεν θα πήγαινα σε talent show, ήθελα να είναι πιο αυτοσχέδιο και στα social ένιωθα ότι είμαι εγώ».

Αποφάσισε τι ήθελε να κάνει όταν «μια μέρα, περπατούσα στην Αποστόλου Παύλου και ακούω έναν μουσικό, ο οποίος είχε φέρει πιάνο και έπαιζε κάτω από την Ακρόπολη το “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”. Συγκινήθηκα κι εκείνη τη στιγμή είπα ότι “αυτό θέλω να κάνω”».

Μεγαλώνοντας με μπαμπά ηθοποιό, ήθελε κι εκείνη να ασχοληθεί με το θέατρο. «Έκανα ήδη προετοιμασία για τη δραματική, δεν έκανα φροντιστήρια για το σχολείο. Μου άρεσαν τα μαθήματα και είπα τον Μάρτιο ότι θα δώσω Πανελλήνιες για να έχω ένα plan b. Έδωσα και πέρασα Φιλολογία στο Καποδιστριακό, αλλά πέρασα και στη δραματική σχολή.

Αυτά συνυπάρχουν μέσα μου. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη μουσική σκηνή, νιώθω ότι είμαι σε παράσταση. Σίγουρα δεν κλείνω την πόρτα, είμαι πολύ ανοιχτή και στο θέατρο και στη μουσική για θέατρο. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που θέλω να εξερευνήσω και πιστεύω θα το βρω».

  

Για το ξεκίνημά της, είπε: «Ήταν σχολείο ο δρόμος. Και σκληρός. Αλλά είχα την άγνοια που σου προκαλεί το εφηβικό θράσος κι ένιωθα παντοδύναμη. Πήγα στην αρχή με φίλους για να νιώθω ασφάλεια και μετά οι περαστικοί έγιναν σταθεροί. Είχε μια ροή η πορεία μου και είμαι ήρεμη με αυτό».

To άρθρο Μαρίνα Σπανού: Ήταν σχολείο ο δρόμος, είχα την άγνοια που προκαλεί το εφηβικο θράσος  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button