lifestyle

Μαρίνα Σάττι: Όσοι με ακολουθείτε πριν την Eurovision ξέρετε πώς στεκόμουν, πώς φοβόμουν!

Ένα live στο Instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι. Αφορμή, το νέο της άλμπουμ και όλοι όσοι την ακολουθούν και μοιράζονται μαζί της μηνύματα αγάπης μετά και την Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι στο live που μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram αναφέρθηκε στην ιδέα των νέων τραγουδιών που δημιουργήθηκαν την περίοδο της Eurovision, μία περίοδο πολύ αγχωτική όπως παραδέχεται.

«Κατά τη διάρκεια της Eurovision είχαμε πολλές ιδέες. Είχαμε πολλά τραγούδια, πολλά beats που δεν ήθελα να ”πετάξω”. Έτσι, είχα την ιδέα να κάνω το ”Mixtape”. Δεν ήξερα πόσο θα βγει σε διάρκεια. Ήταν το πιο αστείο που έχουμε κάνει, γελούσαμε στο στούντιο όταν το ηχογραφούσαμε. Όλη αυτή η περίοδος ήταν αρκετά αγχωτική αλλά και fun ταυτόχρονα. Το ”Αχ θάλασσα” είναι τραγούδι που έγραψα με τον Νίκο στο στούντιο. Ήταν ένα απόγευμα με τα πλήκτρα μπροστά μου. Γράφτηκε one take, χωρίς καμία αλλαγή! Ήταν πολύ συναισθηματικό. Ήθελα κάτι σαν ποίημα και έγραψε για τη θάλασσα.

Για μένα η δημιουργία αυτού του δίσκου ήταν μεγάλο μάθημα για μένα. Πρώτη φορά που έβγαλα κάτι τόσο δύσκολα! Αυτή η περίοδος μού έδειξε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν γρήγορα, αβίαστα και χωρίς επικρικότητα. Ήταν η απόλυτη ελευθερία για μένα αυτό το πρότζεκτ! Χωρίς τον Ερμή δεν θα μπορούσε να είχε γίνει όλο αυτό. Και χωρίς τον Άλεξ που είναι ο συνεργάτης μου και με έχει βοηθήσει σε όλες αυτές τις τρέλες που έχουμε ζήσει τελευταία.

Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί όσοι με ακολουθείτε πριν από την Eurovision ξέρετε πώς στεκόμουν, πώς φοβόμουν! Και κάπως ένιωσα αυτή την περίοδο ότι δεν είμαι μόνη μου. Ότι με αυτά που έχω κάνει με έχετε μάθει, με καταλαβαίνετε. Νομίζω ότι εκτός από τους φίλους μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους έχετε υπάρξει ο λόγος που είμαι έτσι, που γράφω αυτά τα τραγούδια. Ήλπιζα να σας αρέσουν, να τα γουστάρετε, να τα χορέψετε. Νιώθω ότι σας το χρωστάω και έχω ετοιμάσει κι άλλες εκπλήξεις για εσάς. Η απήχηση είναι πραγματικά. Ώρες ώρες λέω δεν μου αξίζει αυτό πραγματικά. Τέλος πάντων, δεν ξέρω πως να τα λέω αυτά με λόγια, ντρέπομαι λίγο τώρα! Μακάρι να σας συναντήσω από κοντά στις συναυλίες. Η συναυλία στην Τεχνόπολη είναι sold out, δεν μπορώ να το πιστέψω!», καταλήγει ενθουσιασμένη η Μαρίνα Σάττι.

To άρθρο Μαρίνα Σάττι: Όσοι με ακολουθείτε πριν την Eurovision ξέρετε πώς στεκόμουν, πώς φοβόμουν! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button