lifestyle

Μαρία Σολωμού σε Μάριο Αθανασίου: Αν εκλεγείς θα σου έρθω στις Βρυξέλλες

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή που κάνει η Μαρία Σολωμού στο YouTube, με τους δυο τους να μιλούν για τις άψογες σχέσεις τους αλλά και τη συνεργασία τους, πριν από μερικά χρόνια, σε σειρά του ΑΝΤ1.

Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου έχουν υπάρξει ζευγάρι και έχουν αποκτήσει έναν γιο. Χώρισαν πριν από 16 χρόνια αλλά ακόμα… δέχονται ερωτήσεις ο ενας για τον άλλο!

«Δεν θα τη πω συνέντευξη, γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις», της είπε, αστειευόμενος, ο Μάριος Αθανασίου.

«Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Μάριος Αθανασίου, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από τη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί», είπε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου υπήρξαν ζευγάρι για 5 χρόνια, από το 2004 έως το 2009, ενώ το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος.

To άρθρο Μαρία Σολωμού σε Μάριο Αθανασίου: Αν εκλεγείς θα σου έρθω στις Βρυξέλλες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button