Ομορφιά

Μαρία Μενούνος για την κόρη της: «Μόλις τη δούμε θα αποφασίσουμε το όνομά της»

Η Μαρία Μενούνος ήρθε στην Ελλάδα, έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά, έζησε υπέροχες στιγμές και πλέον πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τις ΗΠΑ.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τη Μαρία Μενούνος στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι της.

«Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι μας στην Ελλάδα, κλαίμε που επιστρέφουμε στο σπίτι. Δεν θέλουμε να φύγουμε. Περάσαμε πολύ όμορφα. Μόλις έρθει και το μωρό θα θέλαμε να ερχόμαστε πιο συχνά στην Ελλάδα.

Μπορεί να το βαφτίσουμε εδώ, θα δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμη το όνομα, μόλις τη δούμε θα αποφασίσουμε» ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

«Οι Obama είναι μια συνέντευξη που δεν θα ξεχάσω ποτέ» τόνισε στο τέλος η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Μαρία Μενούνος έδωσε μια άκρως συγκινητική συνέντευξη μιλώντας για την περίοδο που διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα: «Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;».«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button