lifestyle

Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Του εύχομαι τα καλύτερα» – Τι απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα

«Έχω αποφασίσει να είμαι πιο low profile στην προσωπική μου ζωή», δήλωσε η Μαρία Αντωνά, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, χθες (12.06.2024) το βράδυ, απαντώντας σε ερωτήματα για τη σχέση που έχει ο πρώην σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης και για την προσωπική της ζωή μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, εύχομαι στον Άρη Σοϊλέδη και σε όλον τον κόσμο τα καλύτερα και καλό καλοκαίρι», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ενώ στη συνέχεια απαντώντας στο ερώτημα για το Q&A που δημοσίευσε ο πρώην συντρόφος της, ανέφερε πως δεν το έχει παρακολουθήσει και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά όταν ερωτήθηκε για τα δημοσιεύματα με τον Γιώργο Λιάγκα και τη φωτογραφία που διέρρευσε δείχνοντάς την μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή να κάθονται δίπλα στη θάλασσα, είπε:

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο.

   

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια για την φωτογραφία. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό», κατέληξε.

To άρθρο Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Του εύχομαι τα καλύτερα» – Τι απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button