lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Ο Παντελής Παντελίδης δεν φαινόταν μεθυσμένος

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά το δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, την αγωγή που έχει κάνει στην οικογένεια του τραγουδιστή αλλά και τα 17 χειρουργεία που έχει κάνει μίλησε σήμερα (03.06.2024) η Μίνα Αρναούτη όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σου Σου».

«Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει η ζωή μου όπως πριν», είπε η Μίνα Αρναούτη και σημείωσε ότι αν γνώριζε ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν. Μεθυσμένος, δεν θα έμπαινε μαζί του στο αυτοκίνητο, το μοιραίο ξημέρωμα.

«Με όλα τα συντριπτικά κατάγματα έχω πόνους. Μετά από 17 χειρουργεία, παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Έχω αναπηρία απλά δεν φαίνεται. Στο ΚΕΠΑ μου βρήκαν 43% αναπηρία. Δεν μπορώ να σταθώ όρθια 8 ώρες. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος.

Έχω αγωνία για την αποζημίωση. Δεν θέλω τα χρήματα για να κάνω διακοπές αλλά γιατί έχω κάνει κάποια έξοδα 5 μήνες στο νοσοκομείο. Η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στη Μυτιλήνη για να είναι μαζί μου. Το δικαστήριο δεν ενέκρινε ότι έχω απώλεια εισοδήματος πρωτόδικα γιατί δεν με είχαν ασφαλίσει στο μαγαζί που δούλευα.

Το δικαστήριο μου επιδίκασε λιγότερα από 90.000 ευρώ, δεν φτάνουν για τα 17 χειρουργεία που έχω κάνει», συμπλήρωσε.

Περιγράφοντας τη ζωή μετά το δυστύχημα, η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει φοβίες. «Καταστράφηκε η ζωή μου. Δεν πούλησα στα media το πρόβλημα που μου προκάλεσε το δυστύχημα.

Μπορούσα να το πουλήσω και να κερδίσω τον κόσμο και να με λυπηθούν, να με παίρνουν κάμερες την ώρα που μπαίνω με καροτσάκι στα χειρουργεία. Δεν ήθελα να δείξω ότι έχει καταστραφεί η ζωή μου. Με επέκριναν στα social. Δέχτηκα απειλές ακόμα και μέσα από φυλακές ότι θα βγουν και θα με σκοτώσουν από ανώνυμα προφίλ.

Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος. Έχω μετατραυματικό στρες και φοβάμαι να ταξιδέψω, φοβάμαι αν δεν ξέρω τον οδηγό».

Για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, είπε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο.

Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή».

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Παντελή, δεν φαινόταν μεθυσμένος.

Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο. Δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ γιατί έφαγα και τρομερό bullying μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα.

   

Με βγάλανε μπήξα δείξα. Ιερόδουλη να ήμουν δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι αποζημίωση;», κατέληξε.

To άρθρο Μίνα Αρναούτη: Ο Παντελής Παντελίδης δεν φαινόταν μεθυσμένος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button