lifestyle

Μέσα στο 2025 η κυκλοφορία της ταινίας αποκάλυψε ο Eddie Murphy

Πέρασαν 23 ολόκληρα χρόνια από την πρεμιέρα των κινουμένων σχεδίων Shrek, και η ταινία «Shrek 5» όπως αποκάλυψε ο Έντι Μέρφι, έρχεται στα σινεμά μέσα στο 2025.

ΟΈντι Μέρφι έχει “χαρίσει” τη φωνή του στον “Γάιδαρο” και σε συνέντευξή του στο Collider (με αφορμμή το «Beverly Hills Cop: Axel F»), όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι το «Shrek 5» είναι στο στάδιο παραγωγής αλλά αποκάλυψε πως μπορεί να υπάρξει και μια ξεχωριστή ταινία για τον «Donkey».

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε το Shrek 4 ή 5 πριν από 5 μήνες. Το έκανα αυτό, ηχογράφησα την πρώτη πράξη και θα το κάνουμε φέτος, θα το τελειώσουμε» ανέφερε ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής.

«Ο Σρεκ έρχεται και ο Γάιδαρος θα έχει τη δική του ταινία. Θα κάνουμε λοιπόν μία ταινία Shrek και θα κάνουμε μία Donkey», είπε.

Όταν ο Έντι Μέρφι ρωτήθηκε το αν ηχογραφούσε και τις δύο ταινίες ταυτόχρονα, ο ίδιος είπε: «Όχι, όχι ταυτόχρονα. Άρχισα να ηχογραφώ για την ταινία Shrek, νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει το 2025 και θα κάνουμε την ταινία Donkey στη συνέχεια».

Το 2023, το Variety ανέφερε ότι η Universal εξέταζε μια 5η ταινία «Shrek» με το αρχικό καστ των ηθοποιών Μέρφι, Μάικ Μάγιερς και Κάμερον Ντίαζ, εκτός από ένα spinoff για τον «Donkey».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button