Αθλητικά

Μάρκο Ματεράτσι: «Προτιμώ να με λένε π@τ@@@ς γιο παρά Γιουβεντίνο»

Ο θρύλος της Ίντερ, Μάρκο Ματεράτσι δεν ήταν ποτέ ο πιο… φιλικός ποδοσφαιριστής του πλανήτη και δεν κρύβει τα συναισθήματά του για ομάδες και αντιπάλους, ούτε τώρα που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σε συνέντευξή του έτσι σε κανάλι στο youtube, αναφέρθηκε έτσι και στη… σχέση του με τη Γιουβέντους, υποστηρίζοντας ότι θεωρεί υβριστικό να τον αποκαλεί κανείς Γιουβεντίνο. Θυμίζουμε ότι ο Ματεράτσι ήταν παίκτης της Ίντερ για μία 10ετία, κατακτώντας μαζί της το τρεμπλ του 2010.

Οι δηλώσεις του Ματεράτσι

«Ήμουν στη Νάπολη αυτές τις μέρες. Δεν είμαι οπαδός τους, αλλά χάρηκα που κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις μια πόλη να πανηγυρίζει έτσι.

Ήμουν στον δρόμο, μιλούσα στο τηλέφωνο και ξαφνικά ακούω έναν να μου λέει “είσαι όντως εσύ;”. Του απάντησα “ναι”. Μου λέει “σοβαρά;” και του λέω “ναι”. “Και δεν λες τίποτα;”, συνεχίζει, αλλά μιλούσα στο τηλέφωνο, δεν είδα ότι με κοιτούσε. “Αν δεν μιλάς, είσαι Γιουβεντίνος, ούτε αυτοί μας μιλάνε”, μου είπε μετά και ένιωσα προσβεβλημένος. Του είπα “προτιμώ να με λένε π@τ@@@ς γιο, παρά Γιουβεντίνο”».

 

To άρθρο Μάρκο Ματεράτσι: «Προτιμώ να με λένε π@τ@@@ς γιο παρά Γιουβεντίνο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button