lifestyle

Μάριος Αθανασίου: Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για τη Μαρία Σολωμού

Ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τις Ευρωεκλογές, την σχέση του με τη Μαρία Σολωμού αλλά και την καριέρα του.

«Δεν είμαι μαθημένος σε τέτοιους προεκλογικούς ρυθμούς. Έχει πέσει πίεση και δυσκολία αλλά η επαφή με τον κόσμο είναι πολύ ευχάριστη. Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει και φέρνει μια αλλαγή και γι’ αυτό εκλέχθηκε.

Προσπαθεί να την κάνει πράξη. Δεν ξέρω αν θα το έκανα έτσι ακριβώς με τη δημόσια εικόνα μου. Εγώ είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Το καλό με τα αριστερά κόμματα είναι ότι υπάρχει αποδοχή και ποικιλία στο επιτελείο τους».

Αναφερόμενος στη Μαρία Σολωμού, ο Μάριος Αθανασίου είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δε φοβάται να εκφράσει την άποψή του.

Έτσι τη θυμάμαι και έτσι ήταν πάντα. Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να μιλάω γι’ αυτήν, είναι μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και 18 χρόνια»…

«Νιώθω ότι δεν έχω τη δικαιοδοσία να μιλάω για τη Μαρία καθώς μιλάει η ίδια για τον εαυτό της και το κάνει ωραία και έντονα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για σουηδικό μοντέλο και να το ονομάσουμε ελληνικό. Αν στην Ελλάδα θεωρούμε ότι είναι μοντέλο ζωή, δύο χωρισμένοι γονείς να πλακώνονται στο ξύλο για το παιδί τους, τότε ας το χαρούν αυτοί που το κάνουν.

Στη δική μας περίπτωση δε λύνουμε τις διαφορές μας πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας σολομό. Θέλει αγώνα και διπλωματία. Δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, υπάρχει μια δυσκολία. Προσπαθήσαμε να βρούμε τις ισορροπίες μας και το πετύχαμε», συμπληρώνει.

To άρθρο Μάριος Αθανασίου: Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για τη Μαρία Σολωμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button