Πολιτική

Μάντζος σε Λατινοπούλου: «Είπατε τουρκικό κόμμα; Αναγνωρίζετε τουρκική μειονότητα στη Θράκη;»

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον Δημήτρη Μάντζο. Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής που μπαίνει στην Ευρωβουλή και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος λογομάχησαν στον «αέρα».

Αφορμή για την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της προέδρου της Φωνής Λογικής, Αφροδίτης Λατινοπούλου και του Δημήτρη Μάντζου από το ΠΑΣΟΚ, στάθηκε η επικράτηση του ΚΙΕΦ σε Ξάνθη και Ροδόπη για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στο μετεκλογικό πάνελ του Open, ο Δημήτρης Μάντζος, απευθυνόμενος στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, ρώτησε:

«Επειδή οι λέξεις έχουν μεγάλη αξία, άκουσα νωρίτερα, είπατε τουρκικό κόμμα;».

«Ναι, υπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα, το λένε από μόνοι τους», απάντησε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής.

«Δηλαδή εσείς αναγνωρίζετε τουρκική μειονότητα στη Θράκη;», επέμεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Όχι! Λέω ότι αυτοί υπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα. Ένα κόμμα που λέει ξεκάθαρα ότι υπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα και το αφήνει ο Άρειος Πάγος να περάσει, νομίζω ότι είναι ντροπή για τη χώρα», ξεκαθάρισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αυτό θα ήταν μία εντυπωσιακή είσοδος στην πολιτική ζωή εκ μέρους του κόμματός σας και εσάς προσωπικά. Αν μία ακροδεξιά πολιτικός αναγνωρίζει τουρκική μειονότητα στη Θράκη, συγχαρητήρια, καλώς ήρθατε», κατέληξε ο Δημήτρης Μάντζος.

 

Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) κατέκτησε με μεγάλη άνεση την πρώτη θέση σε Ροδόπη και Ξάνθη στις Ευρωεκλογές, με τη ΝΔ να έρχεται δεύτερη.

To άρθρο Μάντζος σε Λατινοπούλου: «Είπατε τουρκικό κόμμα; Αναγνωρίζετε τουρκική μειονότητα στη Θράκη;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button