lifestyle

Μάγια Χοκ: Η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ αποκαλύπτει πως δεν τη νοιάζει αν την αποκαλούν «nepo baby»

«Πήρα το ρόλο στην ταινία του Ταραντίνο “Once Upon a Time… In Hollywood” ακριβώς επειδή ήμουν παιδί των Ίθαν Χοκ και Ούμα Θέρμαν», παραδέχτηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, Μάγια Χοκ.

Ο όρος «nepo baby» έχει υιοθετηθεί και χρησιμοποιηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από όσους είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, και αφορά τους ανερχόμενους καλλιτέχνες που προέρχονται από διάσημες οικογένειες. Είτε με έναν διάσημο γονέα, είτε και με τους δύο, κάποια άτομα εξελίσσουν «ευκολότερα» την καριέρα τους εκμεταλλευόμενοι την αναγνωσιμότητα των γονιών τους. Η Μάγια Χοκ δεν αποτελεί εξαίρεση αφού επειδή είναι κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ, δέχεται εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις. 

Η 25χρονη έγινε κυρίως γνωστή για τον ρόλο της Robin, σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, «Stranger Things». Η ίδια ξέρει πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει με την καριέρα της, αλλά το σύστημα της show business δουλεύει και με αυτό τον τρόπο. Μάλλον έχει δίκιο όταν αναφέρει πως μόνο η δική της αλλαγή στη συμπεριφορά δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτό που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά σχόλια με χιούμορ, η Maya Hawke, αποκάλεσε την οικογένειά της «εναλλακτικούς Kardashians», ενώ παραδέχτηκε σε συνέντευξή της: «Θα ήταν μια λύση να αλλάξει το όνομά της και τη μύτη της και να αρχίσει απλά να πηγαίνει σε ακροάσεις, όπως όλοι οι ηθοποιοί που δεν έχουν διασυνδέσεις, αλλά τόνισε τη ματαιότητα μιας τέτοιας κίνησης: «Κάποια στιγμή θα με καταλάβαιναν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan Hawke (@ethanhawke)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uma Thurman (@umathurman)

Σε άλλη συνέντευξή της είπε για το θέμα: «Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που αξίζουν να έχουν μια τέτοια ζωή και δεν την έχουν, αλλά νομίζω ότι δεν με πειράζει το γεγονός πως δεν την αξίζω και τη ζω έτσι κι αλλιώς. Και ξέρω ότι και να μην το κάνω, δεν θα βοηθήσω κάποιον άλλο».

Ενώ ανέφερε: «Είναι ok να κάνουν πλάκα μαζί σου όταν έχεις αυτά τα προνόμια. Είσαι τυχερός όταν συμβαίνει αυτό».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uma Thurman (@umathurman)

Τέλος, αναφέρθηκε και στα παιδιά άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, όπως η Rumer Willis και η Margaret Qualley, λέγοντας ότι η ιστορία του Hollywood είναι γεμάτη με τέτοια παραδείγματα. Η ίδια φαίνεται πως είναι σε θέση να διαχειρίζεται και τις αποτυχίες της, όπως η συμμετοχή στην ταινία Wildcat, στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον πατέρα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan Hawke (@ethanhawke)

Η ταινία έλαβε πολύ κακές κριτικές, αλλά η στάση ζωής της Hawke είναι να μην τους δίνει σημασία. Και μάλλον έτσι περνάει καλύτερα από πολλούς άλλους που βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί της.

Άλλο τρανό παράδειγμα «nepo baby» είναι η Lily Rose Depp, η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, η Dakota Johnson, κόρη των Melanie Griffith και Don Johnson αλλά και η Hailey Baldwin Bieber, κόρη του Stephen Baldwin.

To άρθρο Μάγια Χοκ: Η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ αποκαλύπτει πως δεν τη νοιάζει αν την αποκαλούν «nepo baby» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button