lifestyle

Λόπεζ και Άφλεκ φιλήθηκαν στον αέρα στη νέα κοινή τους εμφάνιση

Η σχέση ανάμεσα στον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να περνά κρίση με τις φήμες περί διαζυγίου να οργιάζουν και τους ίδιους να δίνουν τροφή για σχόλια σε κάθε τους νέα εμφάνιση. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί στον αέρα καθώς συναντήθηκαν στον αγώνα μπάσκετ του γιου του στο Λος Άντζελες την Κυριακή (02.02.2024).

Οι δύο ηθοποιοί, εν μέσω φημών διαζυγίου, έφτασαν χωριστά σε ένα τοπικό γήπεδο για να δουν τον 12χρονο γιο του Άφλεκ, Σάμιουελ.

Το ζευγάρι χαιρέτησε ο ένας τον άλλον, αλλά επέλεξαν να μην φιληθούν στα χείλη, με τον Μπεν να φαίνεται να την αγγίζει φιλικά στην πλάτη, προτού φθάσουν μαζί στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια, το δίδυμο αγόρασε βιαστικά φαγητό.

Στην εκδήλωση ήταν επίσης η μαμά του Άφλεκ καθώς και η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η μαμά Άφλεκ αργότερα αποχώρησε από το αθλητικό γεγονός με την πρώην νύφη της. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε να βοηθά την πρώην πεθερά της να μπει στο αυτοκίνητό της.

O Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης της κόρης του Βάιολετ την προηγούμενη εβδομάδα.

Μαζί τους ήταν τα δίδυμα της Λόπεζ, καθώς και τα άλλα παιδιά του ηθοποιού. Ενώ έκαναν βόλτα, ο Μπεν και η Τζένιφερ εθεάθησαν χέρι χέρι προτού φύγουν με χωριστά αυτοκίνητα για να επιστρέψουν στα σπίτια τους αφού λέγεται ότι πλέον μένουν χωριστά.

Ο Άφλεκ μένει σε ένα σπίτι με μηνιαίο ενοίκιο ύψους 100.000 δολαρίων στο Μπρέντγουντ και η Λόπεζ μένει στην έπαυλή τους των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες.

Παρά τα συζυγικά τους προβλήματα, πηγή είπε στο People ότι ο Μπεν και η Τζένιφερ «ακόμη βάζουν τα παιδιά τους πάνω από όλα», προσθέτοντας ότι οι δυο τους «ήταν πάντα πολύ προσανατολισμένοι στην οικογένεια».

Η ποπ σταρ ακύρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ «για να είναι με τα παιδιά της και την οικογένειά της» αφού το άλμπουμ της απέτυχε και η ταινία του Netflix «Atlas» αποδοκιμάστηκε έντονα από τους κριτικούς.

Πληροφορίες από Dailymail

 

To άρθρο Λόπεζ και Άφλεκ φιλήθηκαν στον αέρα στη νέα κοινή τους εμφάνιση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button