lifestyle

Λούκας Γιώρκας: Το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που απέρριψε αλλά έγινε μεγάλη επιτυχία

Για τις συνεργασίες του, την εμπειρία του στην Eurovision, αλλά και για ένα πασίγνωστο τραγούδι, που ο ίδιος απέρριψε και τελικά έγινε επιτυχία από τον Νίκο Οικονομόπουλο, μίλησε ο Λούκας Γιώργκας στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε απορρίψει το τραγούδι «Ξημερώνει» του Νίκου Οικονομόπουλου.

«Ένα τραγούδι που απέρριψα και έγινε μετά επιτυχία είναι το «Ξημερώνει» του Νίκου Οικονομόπουλου», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη  συμμετοχή του στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

«Αυτό που επέλεξε να κάνει η Μαρίνα Σάττι το έκανε καλά, δεν μπορώ να πω εύκολα όμως ότι μου άρεσε. Όταν πήγα στην Eurovision δεν φύγαμε από την Ελλάδα με τις καλύτερες ευχές. Με στεναχωρεί που η Κύπρος και η Ελλάδα έχουν σταματήσει να στηρίζονται τα τελευταία χρόνια στην Eurovision», δήλωσε.

 

Για την πίστη αλλά και για τα ευτράπελα πάνω στην σκηνή ανέφερε πως «στο πλαίσιο της ανθρώπινης αδυναμίας είναι και η αδυναμία της πίστης, άλλα εκεί είναι που δοκιμάζεται και η πίστη κάποιου.

Θεωρώ ότι το γαρύφαλλο στα μπουζούκια είναι μία έκφραση θαυμασμού, άλλα να το πετάξεις στο πρόσωπο δείχνει το αντίθετο. Μου έχει τύχει να μου έρθει το μικρόφωνο στο στόμα, ήταν επίπονο».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις συνεργασίες του, αλλά και στο φλερτ από θαυμάστριες: «Έχει τύχει να περπατάω στη Συγγρού και να σταματήσει ένα αυτοκίνητο με κορίτσια, να κατέβουν και να αρχίσουν να με κυνηγάνε. Είχα περιστατικά από καψόνια, οι δυσκολότερες συνεργασίες ήταν με ανθρώπους δικής μου γενιάς».

To άρθρο Λούκας Γιώρκας: Το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που απέρριψε αλλά έγινε μεγάλη επιτυχία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button