lifestyle

Λούκας Γιώρκας: Το πιο ακραίο που μου έχει τύχει είναι να τραγουδάω και να μου τραβάνε από κάτω τα κορίτσια το κορδόνι

«Έσκισα το πουκάμισό μου από τα νεύρα μου και μετά μου έφερναν κομματάκια από το ρούχο για να τους υπογράψω επάνω αυτόγραφο» δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του και το ακραίο περιστατικό που του έχει τύχει σε συναυλία του.

«Υπάρχει διαφορά στο άγχος, το δημιουργικό πριν βγεις στη σκηνή και το άλλο που είναι πιο καταπιεστικό, δεν είναι ωραίο εκείνο. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν έλαβα μέρος στο X-Factor, που ήταν το πρώτο που γινόταν τότε στην Ελλάδα και είχε μεγάλη προβολή», δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας.

«Ήμουν 22 χρόνων και μέσα σε ένα 5μηνο άλλαξε όλη μου η ζωή. Εμένα το ζητούμενό μου δεν ήταν όμως να γίνω διάσημος αλλά τραγουδιστής. Άρχισαν να ενδιαφέρονται για μένα χωρίς λόγο, έτσι ένιωσα. Δεν μου αρέσει η έκθεση», παραδέχεται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Το X-Factor σίγουρα μου έδωσε ένα βήμα και μια ώθηση. Σήμερα όμως αν με ρωτήσει ένα νέο παιδί, θα του πω να μην πάει σε κάποιο μουσικό talent show. Πλέον είναι όλα τηλεοπτικά talent show και όχι μουσικά.

Τώρα έχουν γίνει λίγο πιο “κριτικοκεντρικά” και τα παιδιά περνάνε έτσι, πλέον το ενδιαφέρον εστιάζει στις σχέσεις των κριτών», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Λούκας Γιώρκας.

   

«Το πιο ακραίο που μου έχει τύχει σε συναυλία είναι να τραγουδάω και να μου τραβάνε από κάτω τα κορίτσια το κορδόνι από το παπούτσι.

Έσκισα το πουκάμισό μου από τα νεύρα μου και μετά μου έφερναν κομματάκια από το ρούχο για να τους υπογράψω επάνω αυτόγραφο», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λούκας Γιώρκας.

To άρθρο Λούκας Γιώρκας: Το πιο ακραίο που μου έχει τύχει είναι να τραγουδάω και να μου τραβάνε από κάτω τα κορίτσια το κορδόνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button