Ομορφιά

Λούκας Γιώρκας-Βασιλική Σαλαμπάση: Σήμερα ο γάμος τους στην Κύπρο – Το προσκλητήριο

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύονται σήμερα Κυριακή 4 Ιουνίου στην Κύπρο ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κράτησε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του μακριά από τα media, καθώς από την αρχή της σχέσης τους, ο τραγουδιστής απέφευγε τις δηλώσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο Λούκας Γιώρκας είχε απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις προετοιμασίες του γάμου του:

«Έχω πει ότι είμαι καλά και έχω θέσει τις βάσεις για τα πλάνα μου στα προσωπικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα. Όταν μια στιγμή χαρακτηρίζεται από αγάπη και γεμίζει η στιγμή αυτή (από αγάπη), μόνο ωραία μπορεί να είναι», παραδέχτηκε ο Λούκας Γιώρκας, επιβεβαιώνοντας έτσι τα σχέδια γάμου με την δικηγόρο σύντροφό του.

Σχετικά με την πρόταση γάμου ο Λούκας Γιώρκας είχε αναφέρει στο «Πρωινό» του ANT1: «Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο, δεν είμαστε αυτής της φιλοσοφίας, της έκανα πρόταση γάμου με τις βέρες. Έπεσα στα γόνατα, όπως συνηθίζεται. Περάσαμε ένα Πάσχα στο χωριό της και είπα να το κάνω εκτός έδρας. Πήγα πρώτη φορά στα μέρη της, είχαμε Πάσχα και ήταν μετά την Ανάσταση. Κάναμε μία βόλτα σε μία ειδυλλιακή εκκλησία. Εγώ δεν έκλαψα, το κορίτσι συγκινήθηκε, δεν ξέρω γιατί, πιστεύω ότι δεν ήταν έκπληξη».

Ο Κύπριος τραγουδιστής σε λίγες ώρες ντύνεται γαμπρός, δίπλα στην 28χρονη δικηγόρο που κατάγεται από το Διδυμότειχο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο τους αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Like.com.cy η οποία δημοσίευσε και το προσκλητήριο του ζευγαριού.

Ο γάμος του τραγουδιστή και της 28χρονης δικηγόρου θα πραγματοποιηθεί στo χωριό Αραδίππου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά.

«Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν», αναφέρει χαρακτηριστικά το προσκλητήριο του ζευγαριού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button