Αθλητικά

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αλλά με 14 παίκτες στο Βελιγράδι οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Βελιγράδι, όπου το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (20:00, 30/4) θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και το σκορ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι είναι στο 1-1, μετά τις δύο πρώτες μάχες στο ΟΑΚΑ. Ακολουθούν δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι, με τους πράσινους να θέλουν τουλάχιστον μία νίκη για να μείνουν ζωντανοί και δύο για να πάρουν την πρόκριση για το Final Four της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στα παιχνίδια με τη Μακάμπι χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία εδώ και μερικές μέρες για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι οι πράσινοι θα αγωνιστούν στους τελικούς με τη Μακάμπι με μοναδικό πάουερ φόργουορντ τον Ντίνο Μήτογλου.

Να σημειωθεί ότι ο Εργκίν Αταμάν πήρε μαζί του 14 αθλητές για τα δύο παιχνίδια του Βελιγραδίου, με τους Μωραΐτη, Μαντζούκα και Σαμοντούροφ να ακολουθούν την αποστολή του Παναθηναϊού.

To άρθρο Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αλλά με 14 παίκτες στο Βελιγράδι οι πράσινοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button